Ryan Leslie överfett igår kväll!

Igår va the shit! R Les är sjukt bra live hoppas han kommer igen för det vill jag defenitivt se igen! Han är typ ett med musiken riktigt clean! GAAAH what a show!

Det var dock lite skämmit att folk inte kan betee sig... Folk stog och drog i honom och tog sönder hans halsband så han stoppade hela skiten väldigt snällt iof och bad om de kunde lämna tbx halsbandet. Han fick tbx det men helt sönderslitet men han fick tbx den och det var han "tacksam" över. Vrf göra så seriöst? Fett taskigt här kommer en vanlig människa och ska spela lite av sin personliga musik för att underhålla oss. Vrf slita han i stycke? hahaha Låter lite skumt i mina öron men men. Folk mår inte bra iallafall!

På after partyt dansade jag o syrran röven av oss riktigt kul och hur nice musik som helst! Kort o gott ryan leslie va över fet igår och kvällen var lyckad! Sitter hemma nu och pumpar R Les musik på högtalarna och får flashbacks från igår hahahaha ska käka en kebabtallrik nu och kolla på film. Sen ta världens skönaste bad. mmmMmmmMMMmMm rikti myskväll

better get to it! Tjingeling! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0