Cirkus Möller & SeanBanan

Igår när vi väntade på vem som skulle röstas ut på idol kollade vi på Cirkus Möller. Det var faktist roligt, roligare än förväntat iallafall. SeanBanan va bäst! Ruuumpaah!! Shhhhh, när lammet tystnar haha xD Tycker verkligen man ska rösta på honom så att man får se mer av svartskallar på tv ;)


Rösta här


Medina - you and i


I partilelaition och chillilaition

Right now man! Sitter jag här och nördar mig Alex sover bredvid Eva och hon nördar sig med sista delev av Stephenie Meyer böckerna. Ni vet "Twilight"-böckerna. Haha typ DAAH som om nån inte vet vad det är? haha Anyhow... Idag fick vi för oss att sova här eftersom eva är ensam denna helg hemma så tänkte vi sova här för Alex har aldrig sovit med sin madrina. Madrina betyder "gudmor" bytheway ni som inte kan spanska ;) Tihihi! Fett guliga e dom två. Man märker på Alex att han verkligen tycker om sin madrina. Han blir bekväm med henne. Han liksom hänger och klänger inte på mig när vi är ensam med henne som han gör när vi typ är med folk han inte känner så bra. Han blir chillmode som när man är hemma med familjen eller hos syrran. Så Eva welcome to the family Hahahaha =P

Yes yes imorgon smäller det! WIHUU!!!! ASSÅ AMAJGAD!!! Jag är SÅÅ fakking taggad till fakking halloween manneen!! Älskar när alla ba släpper loss och klär ut sig och bara har allmänt roligt. Jag vet ännu inte om ja ska till los copihues innan Ay, men får se hur det blir. Åh måse tiden gå så långsamt när man väntar på någor roligt =P Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. eller hur?


Egentligen egentligen ...

Idag skulle jag EGENTLIGEN befinna mig i kompassen klockan 5 men ja, jag är en seg apa så jag kom dit en timme efter jag egentligen skulle vara där. Skulle egentligen kolla på när några vänner jama i stan där i kompassen. Laces skulle också köra och eftersom ja missa när dom uppträdde i twisted sist(skulle dit me eva men satt fortfarande barnakt) så tänkte jag kolla nu. Men aah, jag missade det som vanligt för jag är en seg apa.

Eva va som tur på plats i TID haha! Så hon filmade en massor och tog kort osv.
Här ser ni Sahar slänga med håret och Cinthya skaka loss som vanlit haha =P
Enjöy ;)


Hittar ingen vid men still maiin ;)

just nu hittar jag ingen youtube vid som man kan lägga här till låten men här e länken iaf
Busta Rhymes - Don't Touch Me (Throw Da Water On 'Em)
busta bust maiin make me jump back wanna kiss my self HUH!
enjöj!


Keisha Cole ft 2Pac


Solen skiner idag för dig Storebror



Ett klipp ur dokumentären "88 soliders"
En dokumentär om Hip Hop & Hammarkullen

>>>Länk till filmateljéns hemsida<<<


...


Vi tänder idag ett ljus till alla 63 änglar
Mina tankar går till er
Må ni Vila i frid


1998-10-29

Ouff ja då va vi här igen. 11år.
11 år sedan skulle du upp på scen för sista gången.
11 år sedan fick jag sista pussen av dig
sista kramen, sista lukten av dig.
Jag minns ditt vackra ansikte så väl.
Du var sån livnjutare, en glad och mycket vis person.
Man tror att det blir bättre med tiden men det blir det inte.
Mitt hjärta är krossat och det kommer det vara tills min tid tar slut.
Jag glömmer dig aldrig.
Jag önskar at Alex hade fått träffat dig in person.
Du hade varit så stolt. Det vet jag.
Och du hade vart hans idol. Det vet jag.
Jag och han behöver dig så grovt.
Men jag Vet att du vakar över oss.
Jag älskar dig & saknar dig så otroligt mycket,
ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig.
I mina tankar finns du ALLTID.
Vila i frid storebror


Alex älskar att dansa

Tänkte bara dela med mig av detta innan ja deckar.. Menat att göra det jätte länge nu men har ba glömt bort.. sånt händer ibland=)


Här se man Alex gå loss på thats the way aha aha i like it aha aha... typ vi 02:22

Såå söt min juckande sötboll!!!


Halloween cosumes .. CHECK!

Det va så otroligt skönt igår! Jag deckade med Alex på soffan kl22!!! Gick upp med Alex 8:30!! Sov as länge! Så fakking sköönt! Nu är jag normal igen, till en viss del :)

Jaa vad har jag gjort idag? Sov hos syrran då som jag skrev igår.. vaknade på morgonen med Alex men syrran hade tyvär fortfarande migrän så jag gjorde iordning tjejerna och skickade iväg dom till fritis kl9. Fixade frulle och tog fram kläder till cassandra. Sedan satt jag och alex mest och degade kollade på menace to society. Älskar den filmen, en klassiker, mer än bra! Sedan vaknade syrran och ja lagade lite mat till henne eftersom hon fortfarande mådde pissoar. Tiden flög klockan blev typ 3 jag åkte in mot stan träffade Eva & Anna. Vi lallade runt i stan och kollade saker till min halloween dräckt. Jag ändrade mig igen hahahah! Beslutsångest på hög nivå!!

Men nu har jag köpt allt och är nöjd. Min costume kommer kick some serius ass! Det är inget sådär PAOW! Men det är liksom något som jag tror inte många kommer klä ut sig till och man ser tydligt VERKLIGEN vem jag ska föreställa eller vad.

Ska hämta symaskinen hos syrran imon för att göra micaelas öron och svans och alex öron och svans...
Öron och svans tänker ni då? Hmmm vadå öron och svans vad ska dom nu vara?
Jo, dom två ska vara TOM & JERRY!!! Asgulligt!!! Micaela ska va Tom (katten) och Alex ska vara Jerry (musen)
naaaw haha det ska bli kewlit!




Jag får se om jag kör på klackar, jag pallar verkligen inte med klackar efter förra helgen. Mina ben typ ger upp efter typ MAX 3 timmar av att gå i klackar, skit konstigt =S Därför tar jag alltid med mig ett par extra. Men jag tror nog jag skippar klackar över huvudtaget den här gången.

Ja nu e klockan halv 1 och jag somnar snart så jag drar mig mot sängen nu. Har redan facebookat hihi!

Niighty!!

wooow!

jag är en zombie .

Har kollat igenom den nya hm katalogen typ tusen ggr. Vill inte ens kolla mer men ändå sitter jag och bläddrar. Gör det för att jag försöker hålla mig vaken. Men jag känner att jag deckar av när som helst. Syrran är på samma nivå som jag. Hon har migrän och orkar inte göra ett piss. Vi klagar båda två. och det känns skönt. HAHA vet inte vrf. Men så ere. Vi ska kolla på DH och lata oss så ja deckar här för ja ORKAR inte gå hem.

over n Out! ZZzzZZzzzZzZz

Jag gjorde dt förbjudna!

Jag gick och la mig typ 4 5 imorse och gick upp med alex kl 9! Konstigt nog e jag fett med pigg och Alex sover nu men inte jag =S Kanske bäst så, så somnar jag tidigt ikväll. Jag vet nu vad ja ska vara till halloween nu! WIHU! Ska iväg nu och köpa lite stuff så att min dräkt blir en succé!!

Jag funderar fortfarande vad Alex ska vara... en bebis kanske? Buuu! Fett tråki.. Supah Man? Spider Man? Bat Man? Lejon? Agent 007? Elvis? Ja, mkt att tänka över här. Han kanske kan vara en flicka? hahaha Nej va synd =P Hans pappa skulle bli så stolt.. Kanske klär ut han till dt för att jävlas MOHA! Ne men skämt åsido så vet ja inte än vad Alex ska vara. Får se om jag hittar något ruligt i stan.

Ya nu ska jag fixa mig innan Alex vaknar, förbereda skötväskan och en papita som han kan dricka när han vaknar, sen klä på honom medans han sover. Älskar att göra det! Det är som att klä på en docka.. ooh nostalgi =P Sen när han vaknar e han alltid så förvånad.. What da fakk? Jag låg och sov hemma i min säng nyss =S hahaha så söt!

Ya times slippin away! Gotz to goooo

Laater xD


:|

Ne men det här är ju helt otroligt!! Fett STÖRANDE! Jag gick och la mig med alex strax efter 9 ikväll. Så vaknade jag för ja va pissnödig runt 12.. gjorde en välling till alex så lägger jag mig ner i sängen och försöker somna om.. i två fakking timmar har jag legat klarvaken i sängen och försökt hitta det perfekta sättet att ligga men allt är obekvämt och jag har tusen tankar i hjärnan som gör att jag inte kan somna. Så tänkte att ja skulle facebooka lite så ja blir trött igen. Rensa huvudet en aning. gaaah! hatar när sömnan fakkas. jag som sov så perfekt innan. Från och med nu. PISSA ALLTID INNAN JAG GÅR OCH LÄGGER MIG!

Over and out!

Min mini shopping idag


Pyjamas 169kr - 25% rabatt ;)
Haklappar i plast, 59kr
Strumpor 39kr
Polokrage 49kr
Allt från KappAhl


My mind wanna, but my body dont orkar

Ja, som sagt så funkar inte min hjärna bra med min kropp.. Finns nog en felkoppling någonstanns. För jag vill sova jag e helt trött och Alex somnade för vähähäääldigt längesedan men min kropp ligger/sitter (jag är oerhört konstigt placerad men dt e konstigt nog bekvämt =|) kvar här på soffan som en säck potatis. Och det finns inte ens nått bra på tv. Delt tråkiga seriösa serier. PALLA!

Men iallafall..

Jag och Alex tog en promenad mot mölndal centrum idag efter att vi lekte en massor i lekplatsen. Så trallade vi in i Kappahl och shoppade loss! Haha ne skojja bara, men köpte lite sådär nödvändiga grejer. Två pyjamas med grod motiv på, plast haklappar med bilar på, sånna halkfria strumpor (har ingen aning vad sådana kallas) och en såndär polo krage. Behövs verkligen nu när det blåser så kallt. Istället för halsduk som alex HATAR! Det blev inte så mycket, jag fick 25% rabatt på det dyraste plagget som var då pyjamasen som kostade 169kr. As bra! Fick skicka ett sms bara så blev jag medlem i Kappahls klubb. Dom kommer skicka sms till mig varje gång de har erbjudanden och sånt mysigt. Perfekt eftersom de har så bra utbud på barnkläder där, tycker jag iallafall! Vill ni också ha sånt så ere bara till att fråga i kassan på Kappahl så får man nummret av dom. Kostar som ett vanligt sms. Super duper.

NÄ, nu får det vara bra.. jag e skit lat ju =S

Känner mig as dum nu när jag läser detta. Ska fan stänga av nu och lägga mig. Hur svårt kan det vara? Damn..

Niiighty!


7 deadly sins



Vet inte varför men jag diggar den här reklamen.. Den väcker intresse till själva serien även om ja inte tycker om "Paradise Hotel" eller kommer kolla på den. Men den är ändå, grym reklam. Lust, fåfänga, lättja, girighet, frosseri, avund & vrede the 7 deadly sins.

Enegrikick efter kaffe

Käkat frulle och mellanmål, städat och diskat, lunchen är klar det är bara till att värma när vi kommer hem! Det blir kyckling med potatis och grönsaker till Alex och räkor, tonfisk, majonäs i en enda röra med ris och sallad till mig. Haha vet inte vrf =P det e så gott med sånt ibland!
Nu ska vi iallafall ut och leka i lekplatsen här utanför och kanske dra på en promenad tills det är dags att komma hem och äta. Mums fillibabba!
Hahahahaha jag drack nästan från Alex flaska imorse! Så trött va jag! Jag hade serverat frukost till oss, så skulle jag ta en sipp från min kaffekopp så tog jag Alex nappflaska istället och stoppade den i munnen hahaha Alex kolla helt förvånat på mig =| hahaha men märkte snabbt att dt va fel=P hahahahah xD inte morgon människa!

Jallafall ... (haha)
Nu ska vi iväg och busa! Baaaj!

Bjuder på lite photoshop trix ;)




P.S
Hmmm ....
Det kanske har fixat sig nu äntligen med bo situationen. Men vill inte jinxa det så berättar mer när det är spikat. ÅÅÅÅH Pray for me !! Jag behöver all positiv enegri jag kan få !! Baaaj
xD

Relax stugan

ÅH vad jag vill åka till stugan igen. Det var så fridfullt där borta. Man kunde verkligen koppla av och andas ut. Det var så fint på kvällarna då man kunde se alla stjärnor i himlen. Solnedgången,  naturen den friska luften allt gjorde att man bara kpoolade bort all stress och oro man har i huvudet. Perfekt verklighetsflykt.
Men det blir väl åka dit igen i november om det är så att syrran åker dit då. Men tills dess är det bara till att längta.

*GÄÄÄSP*
Nä nu har ja fastnat igen BLÄÄÄ! Jag måste fan börja skäpra till mig med lägga mig tidigare! Från och med imon ska jag, Anaflumi, börja lägga mig tidigare! Inte en sekund efter 12!

Lite snabbt innan jag drar.. Bilder från helgen i stugan =)

Niighty!!


Typ 11 månader too late ...

Nu hittar man sånt här!! Fan jag hade lätt köpt den här vagnen om det vart så här billigt för 11 månader sedan. Men för er som väntar bebis och letar super duper vagn ...
 >>>> KLICKA HÄR!!! <<<< 3 i 1 Vagn. Bättre blir dt inte.. och för knappt 5000 riksdaler =P Finns i flera färger och mönster.



LMFAO

WHY YOU HANG UP BIG BOI I FUCK YOU IN DA BUTT I COME WITH TWO CHOPPSTICK I SHOVE UP YOUR ASS
AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAAH


HAHAHAHAHAHAHAHA xD ja kan inte sluta garva hahahhahaha Se den bara godnatt!


Ivan & Anita humor

Ivan visade mig dessa videosarna nyss på tuben.

HAHAHAHAHA helt avrage sådär =P

Everyday Normal Guy 1 & 2



RnB mode

Because any man can make a baby
But it takes a real man to be a father



RKelly - Reality

räkor med vin

Är i stugan med syrrans familj och Alex. Barnen ligger och sover och nu ska vu vuxna äta räkor och dricka lite vin hoho!! lite snabbt så ;):P hahaha

Laaater xD

HAHAHAHAHAHA


KOLLA 00:20 Hahahahaha checka josefins blick
Va sääger hon!!! Fan va vidrigt! Jag ska bara träna först =P
hahahahahah xD

Sparkel sparkel!

Juste titta va ja köpte härom dagen på Glitter.

fina visst? =)


Morsning korsning!

Är ganska så nyvaken och pigg idag. Idag ska jag fan ta och handla en massa mat att ha hemma. De e helt sjukt hur mycket jag gått ner i vikt!! Fan asså jag har så jävla lätt för att bli spilivink. Det räcker med att jag missar frukost eller inte käkar under dagen så sitter allt löst på mig. Jag satte på mig ett par leggins som jag köpte för typ tre år sedan och dom satt LÖST! Jag stack till eva igår också efter att jag sov hos morsan och farsan iförrgår så deckade jag på hennes soffa medans hon lekte med Alex.. Fick lågt blodtryck så ja drack en massa juice och käkade lite från kylen så blev ja pigg igen. Men så här kan det fan inte vara! Jag har kämpat som en dåre för att gå upp i vikt och verkligen försökt att hålla MINA tider för att käka.
Det är tricket by the way.. Att äta i bestämda tider, Varje morgon frukost mellan 8-9, lunch 12-13, snack(typ mackor eller så kör man en måltid igen) 16-17, middag 19-20. Sen brukar ja alltid käka mackor med te inna ja lägger mig typ..  Men det är det som är så störande! När jag glömmer bort mig själv. Nu tänker ni lyckos som ba kan gå ner så snabbt i vikt men det är inte så hett som dt låter. Jag bblir så där äckligt mager. Tightaste byxor lr leggins sitter löst, röven försvinner, man ser blekare ut, ringar under ögonen. USH! Aja men nu sover Alex iaf.. vi gick upp 6 så åt han frukost men så deckade han för inte så längesen. Så ska passa på att laga något gott o äta.
Föresten! Fan va kallt dt e !! Vadå höst?? De e fan vinter!!



Laater xD

Shulululu

Happy mode idag =) Jag ska byta kläder på Alex packa skötväskan och dra ut och möta tjejerna i Bruns. Vi ska käka något och snacka massa skit. Sen kanske dom följer med hit oxå för lite te wihuuu xD
Nu måste jag skynda för jag sa en timme till eva vid fontänen och hon klagar alltid på att vi (Jag & Anna) alltid är så sega. Så ska PROVE HER WRONG!

Laater xD

We going 2 afRICA xD

4 fakking 2 till chile! VAAAAAAAAAMOS VAMOS CHILENO QUE NO FUIIMOS PA AFRIIICAA!
Hahahaha har letat helt stressad efter resultatet av matchen på face och överallt i cyberspace. Efter att sädningen fakkades efter 2-2 målet så kom den aldrig tillbaka. Så satt helt nervös och undrade hur det gått för chile. Helt ovetande loggar jag in på face där man ser fellow landsmän skriva förfullt på sina status om segern mot colombia! Jag säger bara ...

NA NA NA NA NA  !!

Nu vet min lilla Alex vart skåpet ska stå ! (Min son Alex är halv chilenare halv colombian)

Nu kan jag ÄNTLIGEN pusta ut och slappna av. Ska ut och ta en victory cigg sen nana med Alex.

 

Nighty!!

 

P.S

NA NA NA NA NA


JÄVLA VIASAT!

Det är något fel på fitt sändningen så vi kan inte se klart på matchen! WHATTAFAKK?! HATA VIASAT!


WHAT?!

Ooookey? Vafan hände nu?? Det står 2 lika, andra halvlek
MANNEN VA GÖÖÖÖRNI?!

Fotboll a la amerika latina

Sitter och kollar på colombia-chile matchen nu hos syrran på viasat sport. Borta plan för chile, det står än sålänge 2-1 till chile och det roliga är att det bara är chilenarna som gjort målen =P Först vare självmål och jävlar va irriterande det var! Bara svordommar hördes här i vardagrummet av mig och tio miguel. Sedan fick dom igång spelet och chile gjorde två mål på raken.

FÖR VI KAN INTE FÖRLORA DENNA MATCH DEN ÄR ALLDELES FÖR VIKTIG! Vem förlorar mot colombia liksom? PFF! INTE VI!


Suger high!

Har vart och lämnat felipa för en stund sedan och nu ks ajag ta och diska allt som är smutsigt och städa undan allt som barnen stökat ner. Vi har fortfarande ett berg av godis kvar MOHAHA MUMS JAG KAN INTE SLUTA VRÄKA I MIIIG!! GAAAAAAH XD

oooh.. det är socker ruset som talar. Any how, TITTA va duktig Alex är !!!!!

 



Visst är han duktig?! xD

Babysitter

Ja nu är man hemma hos syrran och har precis sett till att alla barnen ätit sig mätta och belåtna. Syrran och hennes man har åkt iväg redan till räkbåten för lite festligheter. Ja, nu hade vi tänkt dra ner till affären för att köpa en massa godis och kanske hyra sig en film eller så blir det kolla på något dom redan har. dom har ju så otroligt många filmer dessa tösar. Alex springer runt som vanligt och gör en massa ljud och tränar att stå utan att hålla sig. Han e så söt!
Japp nu ska vi dra innan tjejerna blir galna! Laater





B j u d e r   p å   l i t e   b i l d e r   f r å n  i g å r
M å s t e   b a r a   s ä g a   s i k k a   p o s a r   h a h a !!


Busy days

Good afternon! Jaa idag har man fullt upp som vanligt! jag ska :
- laga mat half check
- feed alex check
- feed me
- bada alex check
- duscha själv check
- packa kläder och mat osv till alex och mig
- städa hemma
- plocka upp tjejerna på fritis
- laga mat till tjejerna
- sitta barnvakt till micaela cassi samuel med Alex


Jaaa jag har fortfarande massor att göra ska sätta igång nu när jag hoppat ut från duschen och klätt på mig. Jag och Alex ska sova hos Kathy idag eftersom vi ska sitta barnvakt till allihoppa. Syrran och hennes man ska på räkbåten med tre av deras vänner som tack för att de ställt upp och gjort så mycket på deras bröllop som var nu i sommras(FAN är det redan "somras" *suck*). Så idag blir det mys pys med massa chips dipp godis och animerade filmer wiiiiie!

Just my cup of tee!

Alex ligger avdeckad nu så ska sätta igån och städa.
Fan jag vill inte förlora alla låtarna i min ipod men vill så gärna lägga in nya. Jävla iTunes! Varför måste ens iPod bara va synkroniserad med ett iTunes biblotek? Så jävla onödigt! Om man vill ta en låt från någon annans dator så kan man inte för då förlorar man ju allt som man sparat på sin egna iPod! :@ GAAAH! Så störande och om jag kopierar låtarna jag har nu i iPoden till datorn och läger in dom på itunes så tappar man namnet och allt på dom. Hur fan ska man då leta efter låtarna om man har 2000 låtar som titeln bara består av en massa bokstäver bara ? Nu kanske dt inte e nån som förstår vad jag menar men gaah e så irriterad att jag inte orkar förklara!
What to do ? De e frågan..

Aja nu ska jag hämta ut kycklingen från ugnen =)
Mums!


Min älskade gadd!

ÅÅÅh titta vad jag hittade i min gamla ipod!


(b i l d   f r å n   b a l e n  2 0 0 9)


Skissen av min original alv! Var ganska spesifik hur jag ville ha henne, vingarna, kroppen, håret, allt! Ååååh jag minns dt som dt var igår! Ska gadda mig igen fosho! Bubblan imellan vingarna är ett kinesiskt tecken som står för drömare ;)

My bodys telling me YES!


Asså det blir dra ut snart och dansa säger jag bara!


<3 dis song, ger mig hippie-känsla

Imagine yourself everywhere you see there are people and the people are smiling
And everyone is having a good time and the people are loving one another
Sharing with one another
Imagine a world where there is only peace, where there is no anger
Where there is no hate, where there is no war
Imagine a world that is full of nothing but love and full of nothing but joy
This world is something that we need
Imagine! What a wonderful

Imagine a world with no color everyone will respect one another
Imagine a life with no ending everyday will be a new beginning
A life that is happy and strong full of things that'll never go wrong
So come on let's hold, get together and let's sing this song forever
What a wonderful world this will be


Music runs in the family


Alex med sin underbara kusin som lär han spela piano =)
hahaha lät inte så hemskt faktist =)


Glada Alex


Ett litet klipp från innan jag och Alex åkte hem från syrran.
Fan va han diggar Micheal J. asså, Han går alltid loss när han hör hans musik


10 månader 6 dagar!

Så gammal var Alex när han tog sina första TRE steg innan jag fakkade allt genom att börja skrika av glädje! Hahaha jag kunde inte kontrollera mig annars hade han nog tagit fler steg. Men guuuud tre steg på raken! Helt sjukt! Asså jag fattar ingenting nu. Jag är helt fylld av glädje jag började fan nästan lipa. Han är så stor men ändå så liten! Och han försöker prata med en hela tiden. Om man frågar något så svarar han alltid. Det känns som att man har en konversation med honom. Ne men guuud han gick! helt paff e jag just nu heeelt paff!


Den 7 oktober 2009, Alex Gustavo Rivera Ahumada
Tre steg på raken

Wiiiiii my handsome big boy!


A l e x  R i g h t  N o w!
Ä t e r  e n  k a k a  s o m  h a n s  k u s i n  M i c a e l a  b a k a t
:)


Snapshotzz


Fick ett jättefins pärlband av cassandra =)


Alex vill också vara med =)

Ungen dras i håret!


Babysiter

Här sitter jag och är barnvakt. Eller aah. halvt kan man säga.. Jag var och hämtade tjejerna för typ 2½ timme sedan och tog hem dom till syrran, lagade mat till alla diskade efter alla barnen och svinet Alex=P och nu plingade micaelas vönner på och ville ut och åka skateboard med micaela och cassandra ska hem till felippa och leka. Så nu är jag ensam här med Alex.. Inte så pjåkigt =P Sitter på Cassandras ur söta dator som hon fick i födelsedags present. Fatta att en 7 åring får en mini-pc i födelsedags present.. haha Dessa tider asså. Any how. hon fick just den som jag ville ha också! Heeeelt söööt! Den är baby rosa =)


Me waants!!


From my speakers right now



Innan jag slaggilation så langar jag en skööning!


Nu lägger jag mig!
Nighty!!!


Musiq soulchild - Love



Love
So many things I've got to tell you
But I'm afraid I don't know how
Cause there's a possibility
that you'll look at me differently
Love
Ever since the first moment I spoke your name
From then on I knew that by you being in my life
Things were destined to change cause

Love, So many people use your name in vain
Love, Those who have faith in you sometimes go astray
Love, Through all the ups and downs the joys and hurts
Love, For better or worse I still will choose you first

Many days I've longed for you
Wanting you
Hoping for the chance to get to know you
Longing for your kiss
For your touch, your feel, your Presence
Many nights I've cried from the things you do
Felt like I could die from the thought of losing you
I know that you're real
With no doubts and no fears
And no questions

Love, So many people use your name in vain
Love, But,those who have faith in you sometimes go astray
Love, Through all the ups and downs the joys and hurts
Love, For better or worse I still will choose you first

At first you didn't mean that much to me, no
But now I know that you're all I need, oh
The world looks so brand new to me
Now that I found love
Everyday I live for you, yeah
And everything that I do
I do it for you
What I say is how I feel so I believe it's true
You got to know I'm true

Love, So many people use your name in vain
Love, But,those who have faith in you sometimes go astray
Love, Through all the ups and downs the joys and hurts
Love, For better or worse I still will choose you first


L O V E
   F o r  b e t t e r  o r  w o r s e  I  s t i l l  w i l l  c h o o s e  y o u  f i r s t


HAHAHAHAHA

jag kan inte sluta garva åt den hära hahaha hon är helt skitzzo den här tanten
Sry för den dåliga kvaliten hahittade ingen bättre

haha men dt räcker med att jag hör henne så dör jag av garv!


Fan va skämmit!



hahahahah guuuud va pinsamt!


Hej du har kommit till Moviestore

Jag gick in på min hotmail nyss och tog bort en massa facebook meil(hatar dom!) så skulle jag logga ut men råkade klicka på den där lilla bilden på en själv så att man kommer in på ens windows live sida. Där började jag klicka vidare. Hittade massa roligt som jag skrev när jag nyss hade gjort min mail. Jag gjorde den efter att jag hade gjort slut med mitt ex efersom jag hade skrivit en massa taskiga grejer om honom och jag visste inte hur man tog bort det så jag gjorde en ny mail bara istället =P hahaha 

När man kommer in på sidan så står ens namn längst upp och en liten text under. På min står det: "Hej, du har kommit Moviestore." Hahahaha Moviestore var min systers & hennes man videoaffär som jag jobbade i tre år tills jag var 18 år. Fanns massa grejer att fylla i som intressen, utbildning, jag hade även ett favorit citat som jag tycker va stört skönt!
 "A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort."

Jag hade också fyllt i mina framtidsplaner och där skrev jag att jag ville ha mitt egna place och flytta från gbg. DÄR! Där är beviset på att jag ville flytta till sthlm innan jag ens träffat Alex pappa! Detta skrev jag nämligen när jag var 16 år och jag träffade han när jag var 18år. SÅ DE SÅ!

Detta skrev jag på vart jag bott:
"Efter Sandeslätt flyttade jag och mina homeis (mamma & pappa) till Rappedalen."
hahahaha fan va skön jag va. Mina homies =P


Roligt när man hittar massa grejer från snorunge-tiderna =)

Eller.. joo hon e bra ;P

Asså hon dära Karolina! Fan va grym hon e !


Inlåst ikväll 21:00

Just nu sitter jag och kollar på Idol hmm bättre än förra året men asså dom imponerar mig inte... inte än iaf! Sen blir det kolla på Inlåst om ett gäng ungdommar som på ett eller annat sätt brutit mot lagen och lever ett liv som lutar mot fängelsestraff om de inte ändrar på sig. Så får de se hur det är att sitta inne osv. Blir nog intresant att se.

Gud vilken jävla huvudvärk jag har =( Ska ta mig en ibu  metin  fattar dy? =P

Hahahaha Jag kollade nyss vad Alex höll på med. Hahaha han låg på golvet med armen under soffan och försökte få ut något hahaha. När han såg att jag kollade på honom så satte han sig upp och sa "ma maaaaaaaaaaaa prrrrrrrrrrrrrr" hahahahah så söööt ja ska hjälpa han nu ta ut sin leksak som hamnat under soffan =P hahha min gullunge!!

Alex är grym!

Detta är ju helt sinnes sjukt! Han är 10 månader bara hur? hur? hur? Min gosse är så duktiiig! Okej nu ska jag berätta..

Jag gick på toa medans Alex satt i vardags rummet och lekte. Så hörde jag att han kom krypandes till toan. Jag hade lämnat dörren på glänt så öppnar han och säger "mamma, tii taa" och pekar mot fönstret. Dt lös massa lampor utanför dt var en traktor. Så han fortsatte peka och sa hela tiden "tiii ta" asså jag doooog !!!!!

Han är så fakking duktig!!!! HELT FAKKING AMAZING!!

En till grej att tillägga på "Alex har:" listan
Alex har:
- Lärt sig säga "titta"  check!

I told my girl I fixed the holes in our roof, then the storm came down and exposed the truth


Swollen Members - Dark Clouds


10 månader och duktigast i världen!

Idag var den 10 månader sen min lilla Alex föddes. Min solstråle! Vad skulle jag göra utan honom? Ouff gud vet! Min räddare i nöden, min lycka, mitt hopp, mitt allt! Han Har lärt sig otroligt mycket för att vara 10 månader, tycker jag iallafall. Tänkte jag skulle skriva en lista här på grejerna han kan!

Alex har:

- Lärt sig krypa, han kryper runt som en dåre jätte snabbt

- Börjat klättra upp på gå-stolen från ingenstanns, samt andra ställen. Klättra upp för lådor stolar osv.

- Fattar hela grejen med bord. Att man ska vara försiktig när man är under ett bord och ducka så att man inte slår sig.
- Lärt sig säga "Mamma" jätte tydligt.
- Börjat peka på allt och säger "Ta-Ta" titta kommer snart tror jag =)

- Lärt sig stå stadigt. Han håller i sig i bordet med en hand och lutar sig sakta mot soffan så tar han ett steg och tar emot sig med den andra handen. Snart går han !

- Börjat med att sova hela natten. Han dricker sin sista välling runt 22-23 tiden och sover till 8 på morgonen. Ibland blir det sovmorgon till 9.

- Han äter både burk och vanlig mat. Gillar mer vanlig mat för smaken. Men diggar även burk. Han e matvrak han äter allt jag ger honom. Hahaha

- Säger "brrrrrrrrrrr" när han leker med bilar och så kör han runt som.

- Han ÄLSKAR att leka med boll. Han puttar dom så springer han efter och puttar bort dom igen.

- Han har tre tänder. Två där nere och en hugg tand på vänstra sidan. Han håller på att få den högra hugg tanden nu också. Man kan se den, snart är den ute helt.

 

Ja det är bland annat det han har lärt sig. Det sitter lite still nu i huvudet på mig ska nog ta en power napp nu när Alex ligger och sover. Så Laaaaaaater!


Vadå FarmVille?

Idag har eva vart här heela dagen och lekt med Alex! Dom e sååå gulliga =) Vi käkade min goda potatis gratäng och snackade en massa skit=) En grej som stööör mig är det här med farmville, som btw eva också nördar sig med. Vafan är det för kasst tidsfördriv? Man bygger en farm och tar hand om den. Guuud!! Och det som stör mig mest är att folk lägger upp bilder på sin farm på facebook. Hahahahaha asså orka! Det är det tråkigaste man kan hålla på med på face. Bojkotta farmville nuuu!


Imon ska jag se om jag kan få tag på Nani. Dra en sväng runt stan och köpa lite varma vantar till Alex och annat sött=) Nu ska jag dricka upp min te röka klart min cigg sen smyga in och lägga mig. Alex sover juu :) hihihi

Niighty!

En dag i taget

aah.. nu e jag lite sådär, jag vet inte. Det är helt skumt dt här med att inte vara i ett förhållande.. Att vara själv.. Det jobbiga är att jag vande mig vid att vara med honom. Men nu är man ju liksom inte dt och det bara slog mig nu. Shit, han har gått vidare. Jag går vidare. Det kommer inte bli vi två igen. Och det som är mest wierd av allt är att det känns helt okej. Jag tycker inte detta är en dålig grej. Det slog mig nyss, från ingenstanns. Bara sådär. Fan va sjukt. Kom på nyss att jag inte tänkt dom där "Vad gör han nu? med vem e han med? vad gjorde han till helgen? Undra om han flörtar till sig någon, undra om han gjort något?" - tankarna på ett bra tag nu. Och så började jag fundera, tänk så  har han liksom gått vidare, vart med någon annan osv. Men jag fick ingen äckel känsla i magen. Jag fick ingen gråt i halsen. Det gjorde inte ont att tänka så. Och det brukar det vanligtvist göra. Men nu känndes det som om det inte gör mig någonting om han inte "älskar" mig längre. Jag tror jag börjar släppa det hela.

Äntligen.

RSS 2.0