blöööööö

Sitter och funderar hmmmm
Jag vill läsa bibeln. Jag vill läsa koranen. Jag vill läsa toran. Jag vill läsa så mycket men jag lovar jag är så himmla lat för sånt, mina ögon är emot mig sviker mig mitt upp i allt. Jag har en rad med andra böcker jag oxå vill läsa men puuuh. När ska jag hinna läsa dom? Jag vaknar .. eller nej vi ska inte gå igenom min vardag kort o gott, jag tar hand om alla tränar kommer hem nattar Alex ibland somnar jag med honom ibland inte men då passar jag på o äta, sen sover jag. När jag väl sätter mig ner är det för jag får en sekunds vilan och sätter jag mig då med en bok pallar inte mina ögon att läsa orden. Så det har aldrig blivit något mer med det. Fan ANITA!!!

Jag skiter i IMON! ska jag gå ner till biblan i angered fixa mig ett lånekort, jag hade ett fast det är till mölndals kommun så japp.. sen låna första boken. Något intressant och kort så jag bara kommer igång liksom. jag lägger ner max tre veckor på den annars blir det för segt och jag vill komma igång med läsandet.. pfff nu e jag as trött iaf!

ska sova nu nighty night peps!
peace!

Nynnas sönder just nu ...



R Les - Torsk foLife <3


...

ont i magen ont i hjärnan ont i hjärtat ont över allt..

jag får ångest av att sitta hemma såhär. helt deprimerande o ensamt. jag drar hem till morsan. så får hon krama mig lite. det hjälper alltid. imon ere träning som gäller. jag behöver ba dansa, så mår jag bra.

Yummii in my tummii!

I förr igår var jag på Nikkis babyshower i hammarkullen med alex och mumsade och snackade massa mommy talk. Hennes mage har blivit så stoooor! Hon bara glänser det är så vackert med gravida kvinnor i love it! Vi köpte blöjot två bodysar och kräm för rumpan och babyolja till henne och gjorde ett riktigt gulligt omslag tilöl allt. haha jag stog nere vid edels och rullade in små blöjor i typ en halvtimma haha helt stressad och som vanligt i sista minuten haha men men det blev jätte fint iaf! =) Det serverades tacos och massa muffins med underbar glassyr kärleksmums asså jag kan inte ens skriva ner vad som fanns  o äta jag blir bara hungrig!! hahaha Men gott var det iaf jag läskades sönder eftersom jag inte tål vetemjöl och det fanns så mkt bakelser att ära shit asså jag måste lära mig o baka!

Det är nästa project på tur... Anita ska lära sig baka glutenfria bakelser! Jag hittade en asfet blogg vid namn Gottegrisen som skriver en massa recept och inte nog med det medn glutenfria recept oxå!! Hittade massa gott där.. Kladd kaka oxå! Glutenfri kladdkaka! OMG har aldrig i hela mitt liv käkar kladdkaka aldrig! Jag ska fan ta och köpa in en massa ingredienser och fixa mig ett förklädde eller nått... hahaha så kan jag och Alex sitta hemma och tjocka oss =) soooo awsome!

 
 

Mumsiga bilder taget från Gottegrisen
Nästan alla recept som finns där är gluten fria och en del laktosfria!
Check it out !


Full rulle här!

Jag vet att jag vart sämst på att uppdatera men det har vart så himmla mycket träning
och jag har vart sjuk alex har vart sjuk mer träning. tävlingar osv inte att jag vart med
men har vart och kollat osv. Allt går på 200km i timmen känns det som.
But anyhow!

Igår var jag och lilla Alex i backa teandream och kollade på just move it tävlingen.
Förra veckan hölld det i radar 62? 73? 24? haha jag minns inte va dt hette men i kortedala iaf.
Då vare par och grupp som tävlade. Igår var det break och solo framträdanden.
Hur grymma som helst alla! allt! Alex var överlycklig han dansade hela tiden och flörtade
till sig en massa brudar som vanligt hahaha :P

Fan att jag inte har någon kamera! Måste skaffa mig en.. eller jag har men måste skaffa mig
ett minnes kort och laddare till kameran! Asså han gick loss min lilla bojke!
Har tar verkligen til sig när jag tar med han på träningar och ser hur de andra dansar
och lägger till extra flava =) haha det sjukaste e att han har sån rytm!
Min lilla bBaby <3

Ska lägga in han på dans så tidigt som möjligt han visar et så stort intresse att om jag inte
lägger in han på dans vore jag en dåre!

pfff nä vet ni vad! Jag ska fan gå imon och köpa mig ett minneskort till kameran och laddare och en kabel!
Jag älskar att fota alex han e så fotogenisk och måste filma han mer när han gör sånna här
gulliga saker! Han har lärt sig så mkt och under en typ 3 månaders tid så har jag tappat totalt
den här skriva ner allt om alex och fota och filma honom. ouff har så mkt grejer från när
han va bebis bebis måste keep it up! han är översöt nu! Mer än någonsin!

Ya idag ska jag inte gö ett piss... blöö ska se va paula ska gö om hon kan  palla sig hit
med kevin slumberparty!

hahaha :P får se va som händer:)

uppar mer senare!

laaater!


I did it!

Fetaste igår !! Jag stannade kvar efter juves klass igår och körde battle med dom! Jag har inte gjort de förr för jag e så obekväm fortfarande i själva dansen osv.. men det gick hyfsat bra men oavsett om det gick bra eller inte så VÅGADE jag ställa mig där och köra. Vilket jag är tolt över weei! :D

Nu är det sten hård träning som väntar. Har tagit med mig Alex ett par gånger och han har börjat vänja sig. Idag stack jag med sebba rätt spontant ner till Atom och tänkte träna lite house och Alex var jäteduktig och satt och åt sina kex och drack vatten och kollade på och dansade oxå lite mellanåt. Han kommer fram till mig då och då för att han vill att jag ska ge han uppmärksamhet men 80 % av tiden jag tränade satt han och kollade på och dansade. Han var inte klängig nånstanns.

Asbra! Så fort Alex vänjer sig ju mer träning blir det för mg. Vilket jag ser kraftigt framemot! =)

Har int vart ute och dansat som man brukade på rätt länge så tror jag drar ut på lördag ! Yey!

Det är nån chile grej på Gamleport mer info kommer sen sebba sa nått om det.. så det finns säkert nån flyer på face som ja kan lägga upp här sen lr nått..


Syrran har inte träffat han på fett länge så hon ville att Alex skule sova över.. Så fine by me. Blir perfekt eftersom just move it deltävling e på lördag plus chile grejen!

Ska slagga nu för jag är fett med mätt och avslappnad pfffffffffffff!!

Nightyy night!


Glasögonorm

Sitter hos Essan med Sebba och Alex. Han fick tid imon bitti till bvc i Lövgärdet. Så ska dom kolla på Alex öga. Plus att han fått diaree nu oxå stackars min plutt =(
Jag skulle laga mat till alla egentligen men tillsist fick Essan göra det för Alex sket ner sig hahaha så ska käka nu =)

passar ja i glasögon?
dee's feta brillor =) från rut m.fl.

Good morning Lövgärdet!

Gick upp halv 9 imorse har käkat frulle och bytt blöja, kläder och packat skötväskan och nu ere min tur och fixa mig lite snabbt. Vi ska till bvc här i lövgärdet idag för Alex vaknade med ögonbajs igen. Stackarn =( Så vill passa på att det är tidigt för att få allt gjort för jag måste göra några ärenden oxå efter läkarbesöket. Ska kanske til HK också o käka hos E om det inte blir alldeles för sent. Det var så fakking gott sist ! Riktig master chef e jag ;)

Freestylade några kyckling filéer i bitar med lök och krossade tomater
mitt super goda ris
Klyft potatis och en massa majonäs (såklart) och lite turkisk yoghurt
Friggen awsomely gott!

Så får alex leka av sig lite innan jag drar hem till morsan och lämnar han för idag e det måndag och det betyder daaans =) weeei! Måndagar och Tisdagar = Bäst
me likes :)

Yaa nu ska jag springa.. Alex råkade radera mitt förra inlägg så va tvungen o skriva om hela skiten...
UNGE!

Laater!


JAG HITTADE DEN !!!!!

Minns ni det inlägget jag skrev om jammet på kompassen? När Eva filmade när Sahar och Cinthya dansade till nån skön låt? Ja hittade den nu yes!!!! Har gått och undrat vad låten hette och Cinthya viste inte heller vafan den hette och försökte ta reda på men utan succes. Och nu helt random så klickade jag vidare på tuben efter pussypoppin musik så dök den upp ouff finally hallo eller hahahaha typ ett år senare =P hahahahaha

här e den iaf! =P

Major Lazer - Jump Up (ft leftside & Supahyp)


Varför finns det inte dembow i gbg?

Ouff det var ett tag sedan jag gick ute och klubba på nått urban ställe med låga skor och gick loss. Har vart så trött på pussypoppin musik hahaha det är det jag kallar dancehall hahaha men det är fan nice och dra ut speciellt på sommaren med ett par shorts låga skor nått löst linne och bikini och ba dansa gå loss. ouff hoppas sommaren kommer snart e trött på den här fakking isen asså shiiit!

Alex pappa hade sagt att han ville ha han hela sommaren eftersom han ska till colombia och kommer missa Alex 2 års kalas jul och nyår så då vill han ha han under somaren. FINE BY ME ÄNNA! haha ne men det blir la skönt typ som sommarlov haha =P

fast vill resa nånstanns har inte vart på semester på ur längesomhelst och känner att jag VERKLIGEN  behöver det.

Were should i go da? Amsterdam, Spanien, Italien, France ? iiihh
Spela roll om det finns playa eller ej. Jag vill ha bekymmerlös semester med skönt väder och sköna utekvällar.

Back to my pussypopin musik =)

haha laater!


Komvux here i come!

Låter så misslyckat med Komvux kan det typ inte heta något annat som ger samma effekt som högskola eller universitet? Nått som säger "ooh va duktig du är" snarare än "ooh va dum du var när du var ung?" hahaha anyhow.. Jag var på studievägledningen i rosenlund där vid feskekyrkan vi åååån haha jaja men där var jag iaf med paula och barnen och tog lite nfo om vad de har att erbjuda inför höst terminen.

Jag är liksom trött på det här räkna-varenda-öre-livet så jag måste fan ta tag i mina unga misstag och få detta gjort. För även om jag ite vill att det ska vara så så är det så... Du kommer ingen vart utan en utbildning. Och är du akademiker så är du one of the lucky ones som äter lite extra till maten. En sån vil jag vara. Så snackade lite med studievägledaren där och kom överens om att den snabbaste vägen till högskolan för mig är flexibla kursr tills jag nått mitt slubetyg. För et sådant har jag inte.. fattas massa poäng så det är det ja ska göra..

Kollade lite på deras kurser o dom har ganska många som verka intressanta och som jag tror jag skulle klara av.. typ det här med datorer.. I gymnasiet fick jag as bra betyg på datakunskap o webbdesign så något i det stuket kan jag läsa distans.. Har inte så svårt för sånt... Sen "barn och fritids kurser har ja jätte lätt för. Jag fick bra betyg på psykologi i skolan och det här med barn och dess utveckling tycker jag är hur intressant som helst. Så får se vad jag väljer osv.. men Kärnämnena som fattas får jag nog läsa i skolan kan inte välja som distans har läst om dom hundra ggr så distans och det funkar INTE verklien inte för mig.

Nu ska jag iväg till mi mormor sen hem och käka något med Alex... Sen drar vi till radar för lite träning.
Time to get my swag on u heard!
Hahaha jalla da ska springa nu bye!!!

straffa eller inte straffa?

Nu fick jag nog! Jag gillar int att se Alex gråta och va ledsen men han är bra skåderspelare och jag tänker inte mig låta han tro att HAN bestämmer över MIG. Jag är ensam och alldeles för snäll icg ger med mig för mycket och ibland utnyttjar han det så himmla mycket och blir skit trotsig och kaxig och slåss. Han är inte sån egentligen han slåss aldrig men senaste tiden har han börjat med sina örfilar och sparkas och e allmänt taskig utan någon anledning. Och jag gör hel fel. Han skriker och jag ger han kex eller nått gott så han håller käften, han skriker och ger örfilar  och jag säger ingenting mina "Nej Alex jaja!" fungerar inte längre har jag märkt för alla garvar o smilar när han slåss så han har fått för sig att det är okej. vilkt det inte är!

Så nu när jag skulle hjälpa min morsa med hennes facebook började han skrika pilla på allt och typ putta bort mig som nej jag bestämmer gå bort och när jag sa "nej alex sitta still inte pilla.." så örfilade han mig as hårt och kollade på mig sådär typ" passa dig fattar du". Då fick jag nog!

Tog han i händerna och benen och gick till rummet med han la han i sängen å höll i han så att han inte kunde röra sig och sa nä nu får du lugna ner dig. han gapade som en gris i typ 5 minuter sen va han lugna försökte inte ens komma loss. när jag slppte han fick han nappen och så frågade jag om han skulle vara snäll nu så fick jag en kram. Nu har han vart as lugn och sitter bredvud mig och målar medans jag skriver på datorn.

Jag tycker inte man ska slå sina barn verkligen inte men att straffa dom redan nu när dom är små tycker jag e helt rätt. Alla säger till mig nej men han e liten han förstår inte. Vikken han förstår inte ? Sebbe och Crille lärde han stoppa nappen i munnen själv när han var 3MÅNADER! 3 månader och han förstog att han måste greppa nappen själv och ägga den rätt i munnen. Så JO BARN FÖRSTÅR VISST!

Man behöver inte slå dom för då skapar man bara rädsla och rädsla leder till att om som äldre sen börja gömma saker om dom gjort något fel eller börja ljuga för att inte få stryk. Det vet jag för sån var jag förr oxå. Jag va stöörta lögnhalsen mot mina föräldrar för jag var rädd för att göra fel och bara berättade det jag visste att de ville höra.

Jag vill inte att Alex ska va sån mot mig. Han ska FÖRSTÅ varför han inte får ta på vissa saker och att man inte ska slå mamma eller någon annan. Det är fel. För slår man honom kommer han antingen bara slå tbx eller uppfatta det som okej du slår mig så det är okej för mig att slå han när du tar mina leksaker eller min godis whatever.

Straffa rätt så får man rätt respons tillbaka. Nu greppade jag han tills han lugnade ner sig och sen pratar man lung och säger varför man gjorde som man gjorde prata mot ögonen så han ser DIG och du HONOM.

Låter som värsta pedagogen nu och ni tänker säkert men vafan kvinna han e ett år bara men ni som träffat alex vet han e INTE bebis. Han har så mycket personlighet och e så stor i sinnet. Han kanske ser ut som en bebis men han beteer sig inte som en. Och dom här nej men låt han metoderna funkar inte på han. För han e grym på att manipulera. REDAN NU så tänk om man inte sätter ner foten nu.. Vad fan kan hända i framtiden när han blir större och van med att få som han vill? Jag kommer få ett helvete hahahah

anyways nu börjar han bli as trött så ska ge han en välling så han ska få sova middag.
kolla va snäll han blev nu låt mig skriva hela det här inlägget helt ostört!
Jag har ändå lite ångest nu för han grät så mycket förut men det är för hans bästa.

Jag apploderar för alla er ensamma mammor därute! Ni e grymma som orkar. Att fostra ett barn ensam är inte lätt!
Nu gick jag ha bästa dagen!

Im out!

summerjam 2010 jag vill !!!

Fan facebookade nyss och såg att O hade skrivit om summerjam. Artister är redan bokade och klaga och vem fan ska koma jo fakking Morodo! Min dröm har vart i tysen dagar och år att se han live för han e så fakking sköööön. På urf 07 såg jag S.O.J.A Live och fick höra min låt så jag va glad men har alltid velat se Morodo fyfan. Ska jag? Hur? Med vilka pengar oooh ångest ångest jag som ville resa oxå nu i maj. Fan kan det inte falla en massa pengar från ovan så jag kan gotta mig!






jag råka upptäcka min pappas cam

 
 

vsg


kort o gott

Jaa idag var jag tvungen att släpa ut mig för jag orkar verkligen inte bara sitta inne hela fakking tiden jag blir ännu dummare än normalt och det är sånt jag knappt orkar med. Alex mådde lite bättre idag så i stack hem till paula och kevin i dera snya crib och lekte o käkade gratis kebab haha hur lyckas jag ?
Sedan bar det vidare till atom hade ingen nanny idag så tog med mig lillplutten och fo fuck sake man were u lear to dance home gurns? Han ballade ur totallt. Han verkligen älskar musik och dans min lilla Alex!

Ska se om ja lägger upp videon paula spelade in på grabbarna när dom dansade (kevin och alex) finns på fejjan men ska se om ja kan lägga upp den på tuben..

jag mått lite bajs haft as ont i kroppen och vart lite snuvig o så... liksom en förkyldning som håler på å bryta ut fast den luras och gillar att tortera mig istället. Försöker att blockera utbrottet men det går sisådär ni vet jag o leggins? Vi orkar inte vara utan varandra. Jag e tillomed osäker på om jag äger ett par jeans som inte e baggiga. Säkert nånstanns men men jag väljer alltid leggins så får väl skylla mi själv. När man e nästan förkyld eller sjuk ska man ju klä på sig extra mycket och ha vantar mössa och halsduk men jag lyssnar aldrig på nån eller mig själv. Så jag springer runt i leggins med en stor huddy och min trasiga skinjacka. blä blä blu blu

hoppas jag mår bättre imon iaf morsan drog en reiki på mig med sina magiska händer o jag känner den goda energin redan nu så tar o proppar i mig en ipren så gör det nog susen. som riskakor hahahaha (intern skämt dee ivo moule haha)

imon är det en ny dag å då händer det nya grejor c you then!

de va la inte så kort o gott?


pappas cam e fet jue!
props på el che och miguel enrique i bakgrunden!


HAHAHAHAHA

E hos paula nu och kevin pissade nyss på mig hahahah alex går runt med min mobil o lyssnar på musik o leker cool hahahah över söta ungar !

Jag vet jag e sämst på det här!

I KNÖW I KNÖW!

men tack för att ni kickar in ändå ;)

hatar att det blivit så fakking opersonlit här i min blogg! Alla blir typ pisst off om ja ska skriva av mig om något personligt som inkluderar folk här så det har blivit att ja loggar in på bloggen börjar skriva ett inlägg sen när jag läser igenom den innan ja publicerar den så börja man ångra sig.. nej han kommer flippa över om ja skriver det här.. nej dom bilderna kan ja inte lägga upp bla bla blaaaaa så fakking störande! och nu när jag tänker efter så stör det mig ännu mer att jag inte ens får skriva vad jag vill eller dela med mig av mina problem eller glada och possitiva stunder i mitt liv längre. shet !

snackade med M och hon berättade om en brud som hade konflikter med sitt ex och han ville ta ungen ifrån henne för han va helt enkelt dum i huvudet.. så hade hon lagt upp bilder på facebook och sin blogg och skrivit om när hon vart ute o festat eller börjat dejta en ny kille, absolut inga konstigheter! hon e la fan människa och har all rätt i världen att gå vidare med sitt liv när hennes idiot till e lämnat henne. Iaf.. exet printade ut allt och visade det i rättegången som bevis om att hon inte var lämplig att ha ensam vårdnad om deras dotter hur sick e inte det?

det är klart man blir sån wow.. ja kanske inte ska lägga upp dom bilderna lala.. mitt ex får ju oxå sina cp ryck.. som sist han va här o skulle lämna alex.. fakkade ur totalt på mig.. man vet aldrig liksom. sen plus som man lever på soc eller liknande så kollar dom upp dig nu för tiden på facebook eller om man har en blogg osv.. speciellt om man e ung eftersom de flesta skriver blogg.. en annan brud fick avslag på sitt soc bidrag eftersom hennes sekreterare hade läst på hennes blogg att hon tydligen inte bodde ensam hemma och att hon hade svartjobb..

så med andra ord just nu när mitt liv är som mest kaotisk oh känslomässigt så kan jag inte skriva ett piss

synd men så e dt.. så uppdateringarn lär bli tråkiga och tvär opersonliga.. men men.. hoppas bara penga situationen fixar sig och att ja får jobbet så snart som möjligt så jag kan skita fullständigt i vad vem som helst tycker eller känner och kan göra vad fan JAG vill och hur jag vill.

va hände med yttrandefriheten kan man fråga sig ?

RSS 2.0