Tredje RLes rubriken haha

Ryan Leslie Feat. Cassie - Addicted


Ryan Leslie - Valentine


Ryan Leslie - Never Gonna Break Up


Ryan Leslie - I-R-I-N-A


Ryan Leslie - Your Not My Girl


Ryan Leslie - To The Top


Så friggen skön!
Enjoy ;)

MovieTime!

Ryan Leslie överfett igår kväll!

Igår va the shit! R Les är sjukt bra live hoppas han kommer igen för det vill jag defenitivt se igen! Han är typ ett med musiken riktigt clean! GAAAH what a show!

Det var dock lite skämmit att folk inte kan betee sig... Folk stog och drog i honom och tog sönder hans halsband så han stoppade hela skiten väldigt snällt iof och bad om de kunde lämna tbx halsbandet. Han fick tbx det men helt sönderslitet men han fick tbx den och det var han "tacksam" över. Vrf göra så seriöst? Fett taskigt här kommer en vanlig människa och ska spela lite av sin personliga musik för att underhålla oss. Vrf slita han i stycke? hahaha Låter lite skumt i mina öron men men. Folk mår inte bra iallafall!

På after partyt dansade jag o syrran röven av oss riktigt kul och hur nice musik som helst! Kort o gott ryan leslie va över fet igår och kvällen var lyckad! Sitter hemma nu och pumpar R Les musik på högtalarna och får flashbacks från igår hahahaha ska käka en kebabtallrik nu och kolla på film. Sen ta världens skönaste bad. mmmMmmmMMMmMm rikti myskväll

better get to it! Tjingeling! :)

Ryan Leslie - Guardian Angel




Wasn’t looking for anyone.
Were you sent here for me?
Did you come and take away my lonely?
Now that I got you I’m begging you baby, don’t leave.
Don’t leave. Stay here with me.
This is real baby, give me your undivided.
Everything that was wrong, girl, you right it.
You knew just what I needed and you provided.
Yes you provided.

And now I’m so overjoyed.
Girl, you fill my void.
And you got a special place here.
You put joy inside my tears.
And this isn’t make believe.
You found your way to me.
(and now) You deserve angel wings.
Of that I’m certain.
Yes I do believe that

Baby I’m yours, baby you’re my guardian angel.
I’m tellin you it feels like,
Baby I’m yours, and baby you’re my
guardian angel.

And if there’s anything that you need imma give that to you.
Yes, I know I was lost before I knew you.
Now you’re here and together, we’re gonna get through.
We gon make it through girl.
Said, I got you no matter the situation.
I’ll encourage you. I’ll be your motivation.
And whenever you need inspiration you can look to me.
Oh and now,

And now I’m so overjoyed.
Girl, you fill my void.
And you got a special place here.
You put joy inside my tears.
And this isn’t make believe.
You found your way to me.
(and now) You deserve angel wings.
Of that I’m certain.
Yes I do believe that

Baby I’m yours, baby you’re my guardian angel.
I’m tellin you it feels like,
Baby I’m yours, and baby you’re my
guardian angel.

We’ll protect one another.
Be good to one another.
and we’ll love one another,
take care of one another.
We’ll protect one another.
Be good to one another.
and we’ll love one another,
take care of one another.
And I feel like...

Baby I’m yours, baby you’re my guardian angel.
I’m tellin you it feels like,
Baby I’m yours, and baby you’re my
guardian angel.

vrf så gosig när du vakna?

 
 
 
 
orka va så gosig när man vaknar!!!


Min systers tv e skit

Sitter här hos syrran och mördar tiden.. alex deckade för typ en halvtimmesedan så när han vaknar ska vi käka. ÅH min lilla tjockis han ska till sin pappa nu i helgen o stannar där en vecka och nån dag till. Fan va hans pappa kommer bli surprised asså han har utvecklats så mkt han e mkt större och har så mkt mer personlighet och karaktär än sist han var med sin pappa. Dom kommer ha jättekul tillsammans.. hoppas jag. Alla alex kläder är tvättade och rena och det är bara till att packa hans väska. Kommer sakna han så mkt men dt e så dt e när ens föräldrar inte bor i samma stad. Han kommer tacka mig när han blir äldre att jag insisterat att han ska få vara med sin pappa. Väldigt viktigt tycker jag. Han ska få klart för sig att det är hans pappa och att han åker till honom en gång i månaden och är med han och hans familj. Jag vill inte att han ska glömma sin pappa. väntar man så kommer han inte komma ihåg vem det är. En gång i månaden blir perfekt.
Ja nu ska jag leta efter en nokia laddare här hos syrran min mobil har hållt på o dö nu sen imorse haha. Dags o ladda!

Laater

 

Alex sover och jag krashar bilden som vanligt                      äälskar min syrras mysiga koftor riktigt myspys


never trust a man to do any kind of job PERIOD!

Det är såhär att min far inte anmälde till elbolaget ang flytten till löv, så dom stängde helt enkelt av all el i hela lägenheten. Kylen allt. Så var tvungen att dra därifrån. Hem till morsan, ringde el bolaget anmälde flytten så sa dom att man måste vara i lägenheten för att dom ska sätta på elen så jag ljög å sa att det var någon hemma(en vit lögn gör väl inget tänker man men NEEEEJ). Så sa dom att inom en halvtimme skulle allt vara klart. Gick dit imorse och det luktade dött blandat med ruttet och blä helt enkelt. USH! Dom jävlarna! Jag ska ringa idag lr ah imon bitti och säga att dom får sätta på elen inom en timme så jag hinner komma hem fan. Fattar inte vrf någon måste vara hemma whats up with that liksom?

Fnäsk all mat allt förstört! Hade inte mkt i kylen men ändå. bajs på det hela!




Nu har jag och syrran tittat på el cantante! omg alla salsa latin lovers se den punkt slut. PUNKT SLUT! Måste ses och så är det bara! Jag ska se den igen skiter ii!! Det var under den här filminspelningen som J.Rumpan och Marc Anthony fann varann. Japp så ere, nått år senare ...  simsalabim !! Dök det tvillingar upp i J.Rumpans mage. ÅÅHH hans röst! Ja dör. Och varenda människa i sydamerika oxå när denne man öppnar sin käft och släpper loss tonerna. Haha ser lite crack ut men JayJay.. jag förstår dig. Hans röst gör allt =P hahahaha USH!
Ah nu ere sent, sover hos syrran idag så ska lägga mig. Är skit trött. Fast först blir det lite fame på tv4 GULD oooh =)
 BLESS! gutnatt


Black Rob - Like Whoa



den här beaten e så sick its a beast =P haha minns när jag gick runt med min nya walkman och pumpade den här högt så att de döva kunde höra och gick som om jag vore värsta thugish rugish =P måste vart runt min chile resa tror jag..  typ 2000-2002..

nu ska jag ge alex some food sen natta han måste springa ner till angered o köpa blöjor as dumt! trodde det fanns massa kvar men tydligen inte =S så stannar morsan hemma medans han sover.

aah just dt jag e hos morsan bytheway!

lång historia! inte så lång snarare irriterande historia =/ more on that later... time to get my cooking on ;)

Friday friday

aah i fredags då vikken dag det var shit! dagen började med att jag hade en dejt typ haha en baby dejt =P
snackade med paula och vi bestämde oss för att barnen skulle träffas. Så vi stack till lek & bus landet och hustlade in oss gratis hon e riktigt sneaky den där paula.
hahaha=P
anyhow, vi käkade lekte i bollhavet snackade massa skit. as kul var det! Riktig skön tjej kom faktist as bra överens med henne tyckte jag=) trevligt måste ses igen så barnen kan leka. Dom lekte as bra fett gulligt och kul atts e alex leka med någon som är jämnårig.

 



Sen blev klockan för mkt och jag skulle träffas D för att gå på ett jam där det skulle battlas. Riktigt grymt var det shit! Mina homeboys Akatsuki crew och edral vann hela skiten grattis! riktigt grymma var dom. jag var försenad som vanligt så jag hann inte se allt men såg finalerna.
o jag måste säga frensh people can move shit! dom dödade faktist.
riktigt nice var det, mycket inspiration och träning framför mig nu.

måste säga en till grej asså dom dödade verkligen den låten pon de floor under cyphern. Okej folk gick loss på den men asså det är inte okej att spela en och samma låt fyra gånger under en kvart. nej inte okej. men annars var allt fett.

ja senare bar det hem till min brosha bärsa och chilla medans homiesarna freestyla skiten ur ivans vardagsrum
riktigt feeeet S fakkade ur när ivan började spitta. det var helt clean och oförutsetbart. sååå ska du köra när du battlar! gaah dans dans dans !! me loves!
har så mkt atts e fram emot, progress, träningar. känns underbart!
såå take care! laater!

Rysare på alla<3-dag!

God eftermiddag! Här är man pigg och glad =) alla hjärtans dag idag haha alltså för oss andra ere loser-day =P
lr not-wippet day ;) idag ska jag inte göra nått sånt trams. Tänkte dra mig ner till Angered C och handla lite mat till Alex och nått gott kanske en chips påse lr nått sånt fettigt och super gott.
Bara vara hemma leka med Alex och senare på kvällenn när Alex är nattad så ska jag ta och kolla på en riktig rysare!!!
The fourth kind!!

As bra spännande film som jag haft här väldigt länge nu. min bror fixade den åt mig och vi skulle kolla på den hemma hos han men jag var så jävla trött den gången och alex vaknade varje 10 minut typ så kunde aldrig verkligen se filmen. Men när den var slut (ja hade deckat med alex) var alla helt i chock och kunde inte sluta snacka om ailiens osv. Du måste se den den e feeeet du kommer skita på dig svääär!
haha så det tänkte jag göra ikväll.. och käka chips!

laaater xD



Back in the days

ouff får sån nostalgi av sånt här! Jag minns det som det vore igår. Jag måste vart 12 år typ. Jag och broshan sitter hemma och får hem reklam från comhem att man kan nu beställa "Up in Smoke Tour" på PPV. Morsan hade inte kommit hem än och vi kunde inte vänta en sekund till så vi ringde comhem och beställde touren hem på en gång och tio minuter senare in med ett tomt videotape tyckte på rec höjde volymen som fan och Up In Smoke var igång på tvn. GAAAH!! Den delen när Nate dog kör c walk måste jag ha spolat tbx typ tusen ggr tills jag någolunda kunde göra det. Så jävla nice! Keepin it gangsta!


Komsi komsi

Hej kära armband vill du komma och bo i min smyckeskrin esnälla?


Från chique.se

brukar inte använda armband, haldband, ringar och sånt. Men just nu har jag börjat digga det som fan. Hittar man något som ser fresh ut och inte är för stort runt handleden eller fingrarna så ser det skit nice ut. Jag har ju så smala handleder och fingrar så hittar aldrig något som passar. Men senaste tiden har jag haft turen hittat stora ringar som sitter asbra och nitarmband osv. så jävla nice ÄLSKA ACCESSOARER!

fysatan azzåå!

igår vet jag inte vad som hände känns som att jag inte sovit någonting alls!! alex gick upp 8:20 imorse och lekt här i vardagsrummet medans jag legat i säng/soffan och halv sovit. skit irriterad för jag inte fått nån sömn alls och känner mig lite halvt förkyld men men blir bättre när jag käkat och fått lite mer sömn. ska napa med alex när han sover middag. fan jag är helt röd på högra kindbenet :S alex skulle typ "väcka" mig när jag låg och sov här så kom han fram först och klappade mig det kände jag men var så himla trött att ja inte orkade reagera. så tar han kontrollen och bankar den på mitt ansikte. DET GJORDE AS ONT!!!! Kändes som en fet höger! jävla unge ibland så när man e trött.

jaja haha men han e så söt ändå =)
sitter och kollar på top model nu hahah dom ska fotas som kändis par hahaha asroligt


blääääää

Skrev dessa inlägg igår under dagen men vet inte varför dom inte publicerades :S WIERD men här är dom iaf !
deppiga dagar deppiga inlägg typ =P



Ush dessa mörka långtråkiga kalla dagar! Så ensamt och typ tyst :| Lite wierd med tanke på att jag är helt upptagen med Alex och han springer runt med världens enegri och galskricker av glädje. Varför han är så glad vet jag inte men önska han kunde smitta av sin lycka på mig. Det är det absolut underbara med barn. Dom är så oskyldiga och så tacksamma. Dem liksom nöjer sig. Vad som helst kan vara as roligt. Och du kan få minsta lilla leksak eller sak whatever att verka hur grymt som helst. Hans drick mugg tex. han blev lite rastlös så tog jag hans drickmugg och låtstades att det var ett flygplan och gjorde en otroligt dålig ljudeffekt, han bara kolla på mig med världens glimt i ögonen och leende på läpparna och skrattade. Han tyckte det va as roligt. En MUGG? Och förut var han lite små grinig så jag gav han en bit äpple. Han vräkte i sig den och verkligen njöt. Gick runt och dansade med ett lyckligt ansikte. Sen när han var klar kom han och pussade mig ich vi fortsatte att leka. Rikti livsglädje, livsnjutare.

Så synd att ju äldre du blir desto svårare blir du att behaga. Samma med tron på din religion. När jag var mindre var jag så himla troende. Kyrka varje söndag, biktade mig hyftas ofta, bad nästan varje kväll. Vad hände? Det är exakt som dom säger i filmen "Dogma", Tro är som ett glas med vatten liksom. När du är liten så är glaset litet och vattnet fyller glaset snabbare, ju äldre du blir desto större blir glaset och samma mängd med vatten fyller inte glaset längre. True that! Min tro försvann helt o hållet. I BLAME KNOWLEDGE!

Ju smartare man blir desto dummare blir man, låt mig förklara... Ju mer du får reda på om hur allt fungerar ju svårare är det för dig att tro på saker. Det finns så mycket skut i världen att du tillsist inte vet vad du ska tro på, man blir frustruerad på hur saker styrs och hur maktlös en människa är. Gaaah men blir dum helt enkelt. Vissa dagar är det jättelätt att njuta av livet och ba liksom carpe diem. Spelar ingen roll hur mycket skit det finns runt om dig. Du är du, du har din egna vilja, du fattar dina egna beslut, du bestämmer om du är glad, se alltid livet från den ljusa sidan osv.. Men andra dagar som dessa. ååååhh va störande allt är. TV, vädret, systemet. Jaja nu råkade jag flumma iväg och skriva ett jätte långt inlägg. Sry bout that! Ska städa, laga nått gott, dricka te, ta en cigg sen sova. Alex har somnat här bredvid mig så ska lägga han i sin säng. Hoppas ni alla hade en trevlig helg!

imon ere dans WIHU!! Där people, livsglädje nr2 (livsglädje nr 1 e ofcouse Alex)


Living in a box

Gosh asså jag måste se till att få tillbaka mitt sociala liv. Jag gör typ ingenting. Vaknar på morgonen ger Alex frulle drar till morsan sen när det mörknat drar jag hem igen. Samma sak dagen efter.
Har faktist inte lagt märke till att jag inte har något socialt liv förän igår. Min syster skulle köra hem mig från morsan så hade dumma jag glömt mina hemma nycklar och fick köra tbx till rappe. Så står farsan där på parkeringen och ska ge mig mina nycklar men till min stora förvåning står A där också! Min haka föll ner till golvet hasr inte träffat henne sen tusen år känns det som. Hon skulle ut och parta ofcourse och väntade på att bli upphämtad. Gick av bilen och tog en ciggis och snackade lite.

Damn asså. Hur kan det vara att jag glidit så långt bort från mina vänner? På vägen hem igen sa syrran att jag inte ska känna skuldkänslor men att det oftast blir så att man blir lite isolerad när man har barn och ens vänner inte har det. Vilket är mitt fall. Inga utav mina vänner har barn, såklart har man bekanta som har barn eller väntar. Men det är mest så att man hälsar när man ses eller brukar träffas när man är på fest eller liknande. Inget mer än så.

Får se till att ägna lite tid till att träffa mina tjejer. Ta en fika, gå på bio, luncha osv. Man behöver sånt ibland också. Okej nu har jag börjat dansa också vilket är as skönt att bara få vara och göra något som JAG älskar. Men måste hitta balans utan att det ska bli stressigt. Jag hjälper ju min morsa med i stort sätt allt. Sen plus så har jag med min Alex vart jag än går. Så dom två tar nästan all kraft jag har i kroppen. När man kommer hem vill man bara sitta ner dricka lite te kolla på tv eller sitta framför datorn och slappa sen sova. Men då blir det såhär...

Japp dags att börja leva och inte isolera sig! Det blir så ensam då.

Funky musääc BaBy

Fingazz - I Can Make Ya


vill gå o sova e skit trött men youtube låter mig inte!!
vart jag än klickar finner jag musik som får min kropp att inte vilja sitta still
och jag e sån jag dödar verkligen låtar kan köra repeat minst tio gånger på raken
sen vidare sen tillbaka till samma låt.

Jag är ju som sagt inställt på att fixa min egna talkbox
så det är sånt här jag lyssnar mest på just nu.
iih!!!
vadå jag ska lära mig poping tutting och flexing asbra?

hoppas det fixar sig med barnpassningen snart! vill bara köra sönder mig!
sen när alex blir lite större och kan sitta hyfsat still
eller åtminstonde inte störa när man dansar
får han hänga med mig och lära sig
och bli världens bästa dansare hahaha
sån rikti morsa, ens barn ska alltid bli "världens bästa .." på nånting
men det är så vi är. ens unge e alltid bäst!

ne nu ska jag stänga av och gå och snooza med min lilla musiker =)

I'M OUT!

BABY BABY BAAABYY!

RSS 2.0