JUUst dt!

innan ja taggar så ska ja gratta dayana (broshans tjej) hon fyllde år nu i helgen.. 24 bast! snart eru grå å skrynklig =P haha xD jag å morsan trallade hem till hennes föräldrar för lite födelsedags firande och mums lite såhär såg dt ut


ja en massa öl de e ju såå ivan å dayana..


ale ivan(broshan) och gigo


måste chiiila ivä'g nu pusspuss!!

tur att man har en handi-man till tio!

Nu va jag hemma då efter en massa pysslande med lägenheten.. haha dt blev skit mysigt och hemtrevligt... återstår en del som tavlor osv. men har iaf kommit en bit på vägen.. man kan inte köpa allt på en gång!

lite av dt som blev gjort idag..

 
 så blev sovrummet skiiit mysigt!!


min tio miguel "the handi man" som fixade allt
skruvar fast här klädhängaren vid entren


mellan dessa ska spegeln hänga


en liten tjuv-titt på vardagsrummet
min tio fixade så att lampan sitter högre upp


det mesta är fixat i lägenheten, nu återstår det bara att göra mer personligt.. hänga upp tavlor osv.. haha och köpa gardiner till vardagsrummet =P hahah fan va dåliga vi e på att få det gjort asså!!

Jaja nu är jag hemma hos mina föräldrar ska åka hem alldeles strax.. ska först ner till angered handla lite myspys gå förbi eva lämna cashen å sen hinna städa hemma innan c kommer.. för dt blev en del damm med alla hål i väggen.. fick en mini damsugare av morsan å en soppkvast av farsan så ska få bort all smuts så vi kan mysa när c kommer hem =)

nu blir det antagligen inte så mkt blogga igen eftersom jag åker hem igen.. no internet u know:( men men! ja ska göra så gott jag kan! Don't worry, be happy!

i'll see you soon tjingeling!
Mom's out!

Naaaaw

Igår hängde jag med Ivan till Eli (barnens mormor) för att träffa barnen en stund.. satt och lekte med nahuel (den yngsta) då alex sparkade till ordentligt i magen... så ivan sa till nahuel titta nahuel bebis i magen.. så pekade han på mig mage och nahuel kollade helt wierd på mig, typ fatta inte riktigt.. så jag tog hans hand å sa känn bebis i min mage! Så sparkade precis alex till igen så fick nahuel värsta ivan flinet å sa "ååh, va fint"
Sååå jävla gullig!!! hahaha

Bjuder på en bild på broshan och hans två bedååårande små troll

Shululuuu

God eftermiddag på er! Har kunnat sova i lugn och ro ikväll och vaknade i god tid. Mår faktist toppen idag, känner mig skitpigg! =D Tänkte få en massa grejer gjort idag imed att jag känner att jag orkar, så jag mamma och min tio miguel ska hem till mig i möllan (HAHA) och ficka å trixa å skruva en massa hål i väggarna och taken =) as nice! Äääntlgen får jag gjort lite saker hemma.. ska lägga upp spegeln, fixa lamporna och sätta fast jackhängaren (heter dt så?) så dt blir lite mer hem trevligt.. ska ta bilder oxå ;) lägga upp dom här när vi kommit hem så ni får se.. kommer bli jättemysigt!

Sen va händer mer idag hmm jo va händer mer?? Min älskling kommer tbx!!! finally änna då va!!! Har saknat han som fan, han kommer hem sent ikväll iförsig, så ska surprisa han lite med ... AP AP AP!! DT SKRIVER JAG INTE HÄR FÖR JAG VET ATT HAN SPIONERAR PÅ MIG SÅ DÅ BLIR DET INGEN SURPRISE!!!!!!!!!! så han får helt enkelt vänta å se när han kommer hem tihihihihihiiiii!! xD

Just dt innan ja drar så ville ja ba visa hur fab min mormor är.. haha hon ska alltid klä upp sig när hon ska ut=P hon skulle till sjukgymnasten och åkte iväg så här

haha så sööt å trendig =P med sin nya fina kappa och väska =P u go lela!


jaja nu har min tio kommit hit å hämtat hans verktyg för att fixa min lya i möllan (återigen HAHA)
C yall senare! Mom's Out!

10 år är ingenting

exakt tio år sedan nu.. exakt.. 10 år låter som en evighet.. men känns som ingenting

ica maxi opening

Hatar denna dag, hade jag haft kraften hade jag tagit bort den från kalendern. Finns den inte behöver man inte ta sig igenom den.


Fick räkningen betald idag iaf.. hyran dvs.. så då va dt klart iaf.. ska ner till angered med morsan nu.. dom har tydligen invigning av nya ica maxi å eftersom dt e angered kan ja lungt säga att dt kommer vara överfullt hela dagen plus att typ alla varor kommer ta slut :P hahaha folk här ska alltid överdriva när det är det händer nått... ja du vet vi angeredsbo vet inte att dt finns en värld utanför angered :P

aja ska tralla mig ner nu med morsan får se om ja hittar sköna vita benvärmare... har gråa och svarta.. men dt e la klart man behöver vita med ;) haha ett måste! aah just dt!!  ylle knä strumpor is the shit!  mom's out!



FOLK ÖÖÖVERDRIVER!!
Kö för att komma in kö för att komma ut!

Otroligt SEG!!

Sitter här och kollar på scrubs, men är så otroligt trött att jag kommer decka när som helst.. somna helt halv 5 igår vaknade kl 9:30.. så jag är helt slut... ska lägga mig.. har inte så mkt att berätta om idag.. lr jo egentligen har jag men pallar inte.. tar dt imon.. trött och sliten ont  i magen!!! blä.. saknar min längenhet.. :(

aja men jag ska logga ut nu.. nighty!

Attityd.nu

Kollade igenom attityds hemsida där ja kom över ett inlägg om min storebror & branden.



Vila i Frid Gustavo

26 OKTOBER 2008

Jag var bara 9 år, men jag minns morgonen. De extrainsatta nyhetsklippen som spelades på tv-rutan. Och jag minns hur antalet dödsoffer steg för varje nytt inslag. Siffror vars värde aldrig kan sättas i summor. Där försvann söner, döttrar, syskon, släktingar och vänner.

Mamma gick oroligt omkring i huset den morgonen, ringde tänkbara vänner till familjen. Ingen verkade ha befunnit sig på platsen. Men det var svårt att andas ut. 63 ungdomar hade mist livet. En siffra som kom att sätta sig hårt i skinnet på vår stad, inte minst hos alla de anhöriga och drabbade. I år är det 10 år sedan den hemska händelsen inträffade.


MC:n Gustavo från gruppen Hammer Hill Click var en av ungdomarna som miste livet den kvällen. Några dagar efter katastrofen kunde minnesmålningen på bilden här ovan ses alldeles innan Centralstationen. "Vila i Frid Gustavo" målades av Tyrant (som var nära vän till Gustavo), Soul, Gas, Dans och Mouse. Målningen var dock inte bara tillägnad Gustavo, utan till alla som dog i branden (På gravstenen till höger om texten står det "Till minne av alla dem som omkom i branden 1998-10-30"). I en intervju i graffititidningen UP (Underground Productions) har Soul berättat att arbetade med målningen skedde ostört under dagtid trots att de saknade tillstånd. Det kändes fel för konstnärerna att arbeta med en minnesmålning i det fördolda. Målningen blev respekterad och kom att bli ett minnesmärke för en av de mest tragiska händelserna som skett i Sverige. Konstverket lämnades länge orörd tills dagen då Blue (med tillstånd från fastighetsägaren) målade över målningen. Något som upprört många. Idag lever målningen kvar genom foton och minnen, om de dyker upp en ny, det återstår att se.


Här kan ni läsa om aktiviteter som hålls under veckan i samband med tioårsminnet av brandkatastrofen.



Skrivet av Viktoria Tomic på GP / Attityd / Street

Vila i frid storebror





målningen  till gussen

Gråa dagar

såå! Nu har jag betalat månadens räkningar, förutom datorn... hmm undra vart den fakturan tagit vägen =/ ja får ta ringa dit imon bitti för att få ocr nr så dt blir betalt i tid... man vill ju sköta sig visst?

jaa har inte gjort så mkt senaste veckan.. vart hemma hos mina föräldrar, men ja börjar längta hem till min egna lägenhet.. dt enda minuset är no internet acces! =( men dt kommer med tiden... tror ja åker hem imon eller på onsdag.. måste röra på mig det börjar kännas tung med magen. allt sticker ut typ.. haha fett gulligt! Men det tär på en måste jag säga. Plus vid den här tiden på året. Svårt att hålla humöret på topp, och du gör inte saken lättare heller.. 

Det går inte en sekund förbi som jag inte tänker på dig. shit.. 10år har gått men det gör fortfarande lika ont. Och jag känner mig inte starkare för det. En massa "what-if" dyker upp i mina tankar och jag kan inte ignorera dom heller. Det är så jag känner. Bara du inte sprungit in igen, eller stannat hemma istället. Men kan inte gå tillbacks i tiden även om jag så gärna vill..


Beyonce - "Single Ladies (Put A Ring On It)"


Ny design !

har suttit i några dagar å pysslat med photoshop.. måste bara säga att http://www.designadinblogg.se/  är bääst! Har blivit lite av en expert nu haha (i wish) men kunde inte klarat av att göra om bloggen utan hjälp av http://www.designadinblogg.se  !! så spana in sidan om ni vill veta hur det funkar och hur man kan spetsa upp blogg sidan lite extra ;)


såå.. va tycks om den nya blogg designen??

fick mig en nostalgi-tripp

När jag kollade på Deregna Videon påmindes jag om Gustavo.. fan.. saknar dig grovt storebror.. =/ 10 år.. asså damn fattar inte att dt gått 10 år.. helt makalöst. det känns som igår.. det var igår jag såg dig sist, när du bärde mig i dina armar, ditt fina smile.. din lukt.. dina fina bollar i huvudet =P haha leker originell, haha.. vilket du är, var, kommer alltid vara! finns ingen som gussen..


Broshan e kändis =P

titta vad jag hittade på gp.se attityds sida... finally getting som recognition säger jag bara!!




Veckans MP3
23 OKT 2008


Jag har alltid varit skeptisk till låtar som tillägnas diverse hemorter (statsdelar eller "hoods"). Det ballar oftast ur och diskussionen kring vilket "hood" som är hårdast går igång. Hjärndöda diskussioner som alltid slutar på en dagisnivå. Men det finns en grupp i denhär staden som lyckades överaska mig, X.O (uttalas EKKIZO). När låten "Deregna" (Angered bokstaverat baklänges) släpptes för några år sedan ändrade jag uppfattning. Det här var inte en av alla de där "jag-skryter-om-min-hood"-låtarna. Det här låg på ett helt annat plan. "Deregna" kändes djup och trovärdig. En blandning av människoöden, förluster, sorg men även hopp och gemenskap. Genomarbetat. Videon till låten kan ni se här nedanför.



Gruppen X.O består av rapparna Rodrigo Pozo (25), Ivan Ahumada (25) och producenten Kristian Vanhanen (24). Killarna har synts på en hel del spelningar runtom i Sverige och har bland annat arbetat ihop med artister som Masse, Stor och Allyawan. X.O's musik kan i stora drag beskrivas som humoristisk och ärlig och dagens bidrag, Älskar att Hata, är inte ett undantag. Spåret är producerat av RoyalStreets Entertainment och lyriken står respektive rappare för.

Lyssna: X.O - Älskar att Hata
Mer: X.O




Skrivet av Viktoria Tomic på GP / Attityd / Street

Me so proud of you storebror!!! xD

just wanna relaaax

sitter här nu och kollar på lite tv innan jag hoppar in i mitt alldeles sköna bad som jag förberett... Idag har jag packat ner resten av mina grejer i kartonger för att ta hem dt till oss(mig & c)

me miss my boo.. ahn e i sthlm nu hämtar sina grejer... så dt e lite jobbigt.. men han kommer hem snart..

ska tända lite ljus oxå så dt blir mysigt och avslappnande sen bums in i sängen å sova =)

hope u have a good one!

kanske bloggar innan ja lägger mig... annars c ya 2morrow!! baaaaaaaaaaj

sex and the city - the movie

Den var bäst.. helt enkelt bäst... jag blev helt tårögd flera ggr... goosh...


se den people!!!

fattiga Sex and the City-fans kolla hit!

Shohooooo!
Dagen har vart låååång som satan känns de som. Vaknade ganska sent, runt ett eller tolv minns inte (har fått värsta fisk-minnet nu förtiden, kommer knappt ihåg om jag gått på toa =S) sedan trallade jag ner till min käre mormor där min syster och mamma var å snackade skit =)

min lela har klippt å färgat håret
FAB!

Min mormro hade hög med reklam som jag bläddrade genom där jag såg detta super duper erbjudandet som bara är ett måste för alla Sex and the City freaks!!

FILMEN FÖR 99KR & BOXEN MED ALLA SEX SÄSONGER FÖR 549!!!

Jag var självklart tvungen att åka till elgiganten och köpa filmen:) Så det gjorde jag.. Nu ska jag sitta här och kolla på SEX AND THE CITY - THE MOVIE!! Freaking finally!! Har velat se denna film hur länge som helst nu. Bloggar lite senare ;)
c ya later aligator!!


sömnlös

kan inte sova alex sparkar å rör sig fruktansvärt mkt...
nästan så man blir lite nojjig =S
men men, dt är ju normalt, bara extremt jobbigt.
kan inte slappna av för att sova..
ska nog till köket och slänga i mig en macka eller nått
och försöka slappna av å somna på nytt..
blää va man kände sig ush da..

aaah du så stort va mitt ordföråd haha..
gick inte å förklara dt på ett bättre sätt =P

hej så läänge!


cassis födelsedag =P

hahaha xD
laddade nyss upp en video från Cassandras ( min guddotter ) födelsedag den 8/10
så sööööt!
hon får ingen luft stackarn =P

bamse mage =)

Tänkte visa lite utveckling sen senaste magbilden ;P så ser magen ut nu mera =)
vill bara att min lilla Alex ska komma ut! any day now!!



vecka 31


vecka 32

=(

07/10 2008
snackade med kathy idag som berättade för mig att läkarna vill att mormor ska stanna kvar
ett tag till i sjukhuset för de tror hon har fått yttligare en stroke... allt tyder på en stroke..
fan asså min stackars mormor=(
vill inte att något ska häna min lela =(
ska hälsa på henne imon=/

mom's out


Tummen upp för föräldra-kurs!

06/10 2008
idag började föräldrar kursen och det gick bra.. dom snackade mest om kost osv..
vad man bör äta och vad man ska låta bli helst att äta...
lärorikt kan man ju säga =) hehe vi var dom enda unga föräldrarna hahaha
as kul =P hahaha å mest kära typ.. alla andra satt typ en meter ifrån varandra
och var inte alls så cariñosos med varandra..
jag å c satt tätt intill varann höll varandra i handen hela tin
och han med handen på min mage under hela "lektionen" typ =P
maaaww hehe fett gulligt att vi e sånna iaf tycker jag =)
blir glad av sånt=D pussar å kramar makes me happy=)

när kursen var klar så gick vi förbi min käraste mormor.. men ingen var hemma
ingen svarade på telefonen ingenting =S
ingen svarade hemma hos mor å far heller, blev skit orolig!!!
jag ringde pappa och de visade sig att mormor mått dåligt under dagen så hemtjänsten
bestöl att ringa ambulansen... mamma har vart med henne på sjukhuset hela dagen
å pappa stack dit efter jobbet med tio miguel...

dom fick typ ingen hjälp eller ingen sa nånting förän typ 2-3 på morgonen..
helt fakking sjukt!!! dom kom framn till sjukhuset 13 och fick inga svar eller fick inget veta
förän kl fakking 2-3 på morgonen... helt jävla inkompetenta jävlar asså!

fakking idjets!


mom's angry and out!


barn passning å kalas

04/10 2008
det gick as bra! flickorna hade skit kul hära =) ingen tjafs inga tårar nothing =P heheh
dom hade kul hos manina anita & tjistijan =P hehe

lämnade flickorna sen vid tvåtiden till cassandras kalas.. stannade ett tag för att hjälpa
kathy med allt.. för inget var klart när ja ko med flickorna.. bytta kläder på dom till sina dräkter
och gjorde godis påsarna och hjälpte till med att lägga ut all snacks..
sen började gästerna komma.. asså omg va barn dt var de här året!
asså shiiiit va baaarn!
dom va över 30 ungar =P helt knas hahahah
vi fick köra flera olika omgångar av havet stormar för de fanns intye tillräckligt många stolar
till alla barnen haha knaaaaaaaaaaaaaas!! då vet man att man bjudit för många barn till ett kalas=P
men det va kul iaf..

när jag kom hem var jag helt slut kört!
s va här med c å spelade wii när jag kom hem
ja gick å la mig för att vila lite efter kalaset.. deckade av i två ½ timma =P


känns hur skönt som helst att ha egen lägenhet asså.. ja e redo för tjockisens födsel nu
du får gärna komma när du viiill!! vi väntar förväntansfullt på dig lilla alex =D
vill ha min tjockis här nu nu nu nu =P

hehe aaaaaaah får la vänta.. de sista veckorna e dom lånmgsammaste å spännande å mest tröttsammaste...

ajaaaaaa!! nu ska jag iaf lägg mig igen e fortfarande helt slut... c får massera fötterna lite innan ja deckar
;) he's da maaaaaaaaan!
<3 på diig!
mom's out!


Happy B-Day 2 Micisen =)

02/10 2008
IDAG FYLLER MICAELA 9 ÅR! hipp hipp hurra för min lilla ängel !!
hehe som födelsedags present ska vi hämta flickorna från fritids på fredag
och så ska dom sova över tills på lördagen
då cassandra ska ha sitt maskerad kalas =)
hon fyller den 8 oktober... micaela ska ha sitt kalas på starbowling nu på söndag..
ska bli ruligt.. hahah som träning typ =P hahahaha
vi ska mysa kolla på film o sånt..  får se hur dt går =) hehe
tjingeliing!
mom's out!

willys ljuger!

29/09 2008
vi har det nödvändigaste nu i lägenheten..
tv, säng, spjäll säng, sköt bord, köks redskap, soffor, matsalsbord och stolar till.
idag har vi vart och handlat mat till hemmet =) handlade på willys för ca. 1000spänn
mest frysta grejer och potatisar osv.. vi köpte kött oxå men märkte att dt va lever!
eeeeeeeeiiiiuuuu!! det är absolut inte bra att äta lever när man är gravid!
då syftar jag inte på lever pastelj utan sj'älva käöttet lever,
det är inte bra för gravida kvinnor..
de sjuka är att det stog på paketet nötköätt
men det smakar lever =S asså det verkligen smakar lever heöt skummt!
aldrig handla kött på willys igen typ..
jaja, sen hade vi våra första gäster här idag,
mor tio å kathy med barnen var här och fikade =)
feeeeeeeett mysigt!!
känndes skit mysigt och skönt =) hehe så här sATT vi å drack te å kaffe å chips =P hhehe
nu ska vi iaf äta kvälls mat och sen mysa framför tvn =)
niightyy mom's out

ny sääng =D

28/09 2008
it's lovelyyyy!
vår vackra vackra sääng vi bäddade den oxå med alla dekorations kuddarna vi köpt
och det ser underbart uit!!! oooooooohh  ikväll blir det sova in the master bedroom
on the new bed ännaaa !!
;)
mom's out!¨

ikea e bäst!

28/09 2008
Såå idag har vi vart i ikea och köpt sängen å madrassen och allt
och vi hade den enorma turen att dom levererar allt ikväll!! för 300 spänn oxå
skit billigt.. min mamma å¨pappa betalade 500 för leverans av bäddsoffan
så dt e bra att dt blev billigt iaf=) lääängtaaaaar!!
passade på under dagen oxå att gå förbi päronen ¨å hämta mer grejer till lägenheten
haha jitanooos!
ole =P hahahaha
aja ska vänta in leveransen av sängen nu iaf!
sen blir dt montering av vår underbara säng!! tihihihihiiii
baaaaaaaaaaaaaaj!
mom's out!¨

flytt!!

27/09 2008
DUNDERBAAAAAAAART!!
Nu har vi officiellt en egen lägenhet till vår lilla familj=)
Vi hämtade nycklarna idag och flyttade in en del grejer.
det vi fick plats med på vagnen helt enkelt.
haha värsta gipsys vi e =P va ska man göra när man inte har bil haa?? =P
vi har flyttat in lite saker iaf... vi ska lasta hit saker lite varjedag på vagnen
så blir dt klart så småningom=)
tihihihiii vi ska sova hära ikväll ska bli myspysigt, även fast vi inte har sängen än.
Vi ska lägga ihop sofforna och sova på dom ikväll.
får gå upp tidigt imon för att träffa farsan å morsan i ikea imon...
såå godnightyyy från vår alldeles egna lägenhet!!!

me so happy!

ser så vuxet å elegant och fiin fiint ut =)
hehe jaja more to come!!
niighty
Mom's out!


sega hemma dagar

26/09 2008
boring boring boring
vi har iaf bestämt oss för en säng och den ska handlas på söndag
how fun for us!!!

tjingeling!
mom's out!


pirri inför nya lägenheten=D

25/09 2008
Snart ere dags! Jag snackade med kvinnan jag ska hyra lägenheten av idag
och hon tror hon blir klar med sin flytt redan på lördag=)
Dt är snaaart! Men dt fattiga är då att carroi fyller år hon ska ha mexikans middag
hemma hos hennes mami i vasa.. om dt blir flytt på lördag kan jag nog inbte gå=/
plus att min syrra oxå ska ha middag hos sig på lördag. fan det blir alltid så!
Man har hur tråkigt som helst och längtar efter att något kul ska komma upp
men när det väl händer nått kan man inte gå.
eller så händer alla sakerna på en å samma dag.. som nu då.
men men..får se hur lång tid dt tar för oss att flytta in osv sen
om dt fortfarande är tidigt kan vi dra till carros middag=)

längtar såååååååååååååååå!!!
Mom's Out!


long time no see!

nu ere så att ja ändå antecknat lite vad som hänt de senaste dagarna och sparat dt på anteckningar för att senare lägga upp dt på bloggen så här kommer allt ;)

flyttat till vår mysiga trea =)

nu har jag flyttat å allt så drf har ja ej skrivit =P vi har ett lokalt nätverk men den funkar helt kefft!!! men vi ska på föräldrar kurs nu i angered om vi går förbi mina föräldrar så bloggar ja lite ;) c yaaaaaaaaaaaaaaah!!

RSS 2.0