jul = bankrupt!

Cheap times ere verklgen nu när jultomten kommer. Shit jag har köpt så mkt klappar och skit känns det som. Men jag har hittat en massa fynd oxå ;) Hahahaha man måste leta ordentligt och rätt om man vill spara så mkt pengar som möjligt. Vilket jag verkligen måste för jag har fan en hyra att betala den här månaden oxå utöver all festande och firande. Imon ere då jul ho ho ho hoooooe haha =P eller ah tekniskt sett är det jul nu men anyway! Det ska firas hemma hos min syster med hela familjen inklusive mormor! JAAAAAAAA xD

Sen drar jag mig hemmåt runt tio och bums i säng! MmMmMmMM =)

Jag ska åka och lämna Alex i sthlm den 25 kl 8 på morgonen så ska han vara där med sin pappa och hans familj fram till typ 3 januari ungefär. Ja, så det blir en lååååhååååhåång dag för mig. åker 8 är framme 13 (intercity) sen åker 15 framme i gbg 20. sen bär det åt ay caramba baby! hahaha aj aj ajjj! =P haha shit va konstigt det kommer kännas att inte hämta alex dagen efter.. får se hur mamma anita klarar av detta. Speciellt till nyår omg kommer va så orolig för min tjockis boll =( man han gillar nog smällarna och raketerna hoppas allt går bra och att C håller han lååångt borta från sånt bara titta inte röra. så han inte blir rädd. Ah nu oroar jag mig för mkt. Vet att det kommer gå bra.. men aah ni mammor känner med mig. ni vet hur det är.

Men det är possitivt att Alex får vara med sin pappa iaf! Stooort plus där =)

Jaaa, här sitter jag med julskinka och ska vräka i mig den innan den blir kall. Så see you when i see you :) Ha en riktigt God Jul allihoppa! Och om vi inte ses innan så Gott nytt år också!

iiihhh long time no see här va!

Hur längesen var det sist? typ tre veckor sedan! LOOONG TIME NO SEE! Men det är för att jag FLYTTAT! wiiiie xD
Jag får internet nu till nyår eller i Januari. Så det får bli sånna snabbisar som denna då hehe :)

Flytten gick skitbra ! Snälla kompisar hjälpte till och allt gick smidigt och bra asså jag e as duktig! Jag packade ner allt och när folk kom var det bara till att flytta in shitet in i lastbilen Hela gästrummet var fullt med flyttlådor haha såg helt sjukt ut. Städningen blev perfekt det var jag och syrran som städade hela lägenheten och den blev fläckfri =) helt nic jag fik lust att slicka golvet och var enda hörn så rent det var :)

Flyttade in den 1 december då på alex födelsedag. Syrran och tjejerna drog en ja må du leva(på flera språk haha som vanligt, helt multi kulti) på morgonen och väckte oss så gick alex runt hela dagen och dansade. Tror nog han fattade att han var ett år äldre! GAAAAH min tjockis boll! Så himla söt!

Lördagen därpå hade vi kalas massa kort och massa roligheter + en massa gotti gott gott =)

Sen vare min födelsedag också! Jaaa jag e 21 nu shit =S det varken märks eller känns som att jag e 21. Men men Det lär börja kännas och märkas när jag kommer över 25 åren. Jag med mitt babyface haha =P

Jaa det är som sagt mycket som hänt och en massa bilder att lägga upp men det kommer folks ;) tålamod är ordet!

RSS 2.0