Fakk it!!

Ne asså fakk dt här!! ja försökt ladda upp mijn  nya header men dt går inte!!! blir skit förbannad!

Det går å ladda upp alla andra test header ja gjort men inte den jag vill ha!!!

fakk it! ska lägga mig! xD

Ny Design!

Jo som ni kanske märkt så har  min design vart helt fuckt up.. å dt e bara för jag hållt på å pysslat och grejat med den, å nu e den klar! simpel så.. va trött på den förra =)
va tycks? ;)

nä nu måste jag in till alex. han har precis tagit en nap =) laater!

stupid!

Fan va dum jag e jag skrev inlägget tidigt imorse å nu märker jag när jag loggade in att jag råkat trycka på spara som utkast! DÖÖH!

aja men nu e jag hemma iaf och håller på å lagar mat xD

Tjejerna va jättefina! herreguuud flashback!! hehe Och dom var där med hela tjocka släkten och nani va hur full som helst.. som vanligt! Haha xD

Kan lägga upp lite bilder efter maten för nu måste ja springa in i köket å fixa köttet! Vill inte att dt ska brännas!!

Laaaaaaaater!

Busy days!

Tjoho!! Idag är det fullt schema på G! Först ska jag Alex & C följa hans vän till centrum sedan handla lite mat till tjockisen komma hem fixa oss sen ge oss iväg till valand för mina två  ÄLSKLINGAR ska ha student bal! wiiJag kommer ihåg när dt va min tur å ha bal helt stressigt! Jag hämtade min balklänning exakt samma dag som ja skulle ha bal jag försov mig den dagen naturligtvist! Och inte nog med dt men jag kom fram till balen precis när alla i skolan redan gått in. Men jag hade ändå mina fans där när jag gick av syrrans feta merca och de tog kort på mig som galningar =) så PIMPat ! xD

Så idag e dt deras tur finally! Hoppas dt går bra. Bästa dagarna är när studenten närmar sig:)

Nu sitter Alex på soffan och tittar på medans C biffar upp sig med typ tusen armhävningar. Och maten e snart klar så ska börja fixa mig så vi kan börja dagen!

Lateeeer! xD



min bal 2007

FINALLYY!!!

Nu gott folk har jag äntligen fått internet HEMMA!!! Det tog lite tid för comhem att skicka modemet men nu är allt installerat och klart! Så mkt har hänt och jag har absolut ingen lust att rabbla upp allt. Jo föresten! Jag tappade min plonka! Allt låg i den plånboken FUCK! Mitt id-kort, bankomatkort, lånekort, gina stämpel-kort! Som jag va nära på att få rabbat på! Fan va lack jag blev! Det fula e att jag tappar den ute oxå =( VAD SOM HELST kan ha hänt. VEM SOM HELST har kunnat hitta den. Men jag har redan spärrat kortet och allt så dt är bara till att göra polisänmälan=(

Sen så har min lilla Alex fyllt 5 månader och är alldeles för stor! Vill att han ska vara bebis forever! Men det går ju natruligtvist inte =( Aja, han har iaf lärt sig en massa saker! Han kan stå jätte stadigt och om man håller honom så rör han på bena som att han går. Han kan halvt krypa oxå. Han putter fram sig med bena och drar sig fram med armarna. Han liksom greppar nått med händerna längre fram som täcket, så drar han sig fram och hjälper till med benen.
Sen sitter han själv oxå på bebis stol. Han äter av allt men gillar inte morot dock =( Allt annat äter han, med glädje oxå!
Han skrattar och pratar skiiit mkt nu förtiden. Och rullar runt som bara den, man kan inte lämna honom ensam l'ngre för han kanske ramlar av sängen.

ååh nu e sex and the city på tv så jag avbryter här! Jag får ta och skriva allt Alex har lärt sig sen i punktform som alla andra mammor brukar göra =) hehe

puss så länge!! xD

RSS 2.0