to partey or not to partey?



tjena hejsan allihoppa!
sitter i vardagsrummet & kollar på lipstick jungel, den "nya sex and the city". ahem! nej! tycker inte den e så värst bra faktist.. har sett nått avsnitt men ja vet inte, den är inte lika super som utlåvad. Min syster har fixat hela första säsongen som ja ska fålåna..får se vad man tycker då. Däremot är dirty sexy money bäst! me lohoooves =)

jaa idag är det tänkt att c ska fira sin födelsedag på la isla med the fam & vänner men vet inte om han vikk dt.. verkade inte så igår.. han vill att jag oxå ska kunna komma med fett söt ^^.. men det går lixom inte vem ska stanna med tjockisen ? om det går att fixa nån som kan stanna med honom i nån timme så kan jag följa med. men annars inte. får se hur det blir.

ska äta nu iaf plus så har norbey sagt "in need of computer" i typ tio minuter nu väldigt diskret. Han tror att jag inte hör honom haha! Ska passa vidare datorn till honom:)

laater!

Mys pys i soffan

Har precis käkat klart och sitter här och degar med C och tjockisen sover =) Va "21-Aktig" du ser ut da C ;P
 

Jag köpte äppelmuffins & mandeltårta och N köpte med sig nån apelsin smakande glutenfri tårta. Fett snällt =) Gott smakade det också !
 

En trevlig och lyckad mysig dag Grattis på födelsedagen C !!! xD Gamla Gubbe!! ha!

ja vi latinamerikaner sjunger aldrig samma födelsedags sång
keeeeeeffa haha =P

Happy B-Day 2 U!!

Idag är det C's födelsedag! Big 21=)
grattis grattis!!


så jag och Alex åkte till ica maxi i alby och handlade lite smått & gott att fika med today. Passade på att träffa Bella & hennes lilla pärla Amalia haha kändes mysigt att promenera med barnvagnarna och snacka bebis talk.. ska se till att göra dt igen vill ju hålla lillen oxå=) sen bar det hemm till norsborg och nu sitter jag här med A, N & C och självklart min lilla Alex å ska aldeles strax äta tårta =)


Amalia & Alex

requime for a dream



Den va sjuuuuk filmen! jag hör fortfarande ett eko av "we have a winner, we got a winner" 
skadad film ett måste för alla!! den va så vrikad äcklig och sorglig.. handlar om heroinister och en tant som blir beroende av bantningstabletter.. dt e sjukt vad ett beroende kan göra med en fyfan säger jag bara.. dessa människor gör vad som helst för att få sitt fix då menar jag VAD SOM HELST! Jared Leto

spelar en heroinist och Jennifer Connelly hans heroin flickvän. Och Marlon Wayans(shorty från scary movie) deras vän.

see it !!

requime for a dream

håller på å laddar ner "Requime for a dream" som jag helst vill kolla ikväll på!! Har velat se den hur länge som helst så jag passar på nu när det finns internet och nerladdningsprogram xD

halva filmen e snart klar 47.7% är den på nu så soooon

ikväll blir dt film då =)

<3

satt och kolla på min lilla tjockis haha han har somnat så gulligt.. han är så jävla underbar hur fan kund ejag leva utan honom innan ? det faller mig inte in asså. jag blir så lycklig bara han kollar på mig. när han ler mot mig. jag är hans allt och han är mitt allt. det känns så skönt när han gråter när något är fel och han letar efter mig för att göra allt bra igen... haha låter sjukt men det är lite skade glädje typ.. det känns så skönt för mig att han letar efter mig att göra allt bra och att han ser mig som hans mamma hans hjälte typ =P men samtidigt blir man ju ledsen att det gör ont nånstanns såklart!

åååh älskar den minen han ge mi när han är busig så gulligt!! jag får lust att äta upp honom.. ååh mamma älskar dig så mkt alex min lilla michelingubbe xD
 och minälskade c

han e dt bästa som hänt mig.. båda två..
dom mest förståede killarna i mitg liv aj lav ju 2


väähääldigt dålig update!

tjäna tjäna.. här sitter jag i norsborg och funderar på hur jävla dålig jag är på att uppdatera...
hur kass jag e på att höra av mig till folk..
hur dålig jag är på att få upp den nya designen..

fan =/

jag hade velat träffa sara innan hon åker iväg till usa men fan asså..
loggade in på facebook nyss och hon hade skrivit att hon åker om två veckor och sedan efter detta vet hon inte när hon kommer vara i sverige igen..

dvs att ja inte får träffa henne förän nästa jul =(

känner mig hur keff som helst..

it stops here!

från och med nu ska jag se till att hinna med allt. 

jag ska hinna med att :
 - Äta mina tre måltider
 - ha lite anita tid
 - höra av mig till mina nära & kära
 - göra mina ärenden i tid

fyra viktiga saker som ja ska försöka hålla utöver att självklart ta hand om tjockisen..

han e mitt liv mitt allt och jag anser inte honom som en sak ja måste KOMMA IHÅG att göra..Han är en självklarhet.. man skriver ju inte ner andas som en punkt att komma ihåg och ge plats till eller hur?
det är något man gör för att leva precis som min lilla alex. Min lilla bebis mitt allt =)

det är iaf grejer jag måste komma ihåg att göra och se till att ge plats för det oxå!

bestämt och spikat!

tbx i sthlm

tjena tjena!! det var längesen ja skrev sist, men jag har vart väldigt busy med ärenden, resa och självklart min lilla prins..
Han har växt som fan, nästan för snabbt tycker jag! vill att han ska vara liten =(
han har blivit så stor att hans ben hänger ut när ag ammar honom,,, stackarn får inte plats på mamma längre =P hahah eller så ere mamma som är för liten =P

jag får nog börja köpa lite kläder till honom eftersom han börjat använda 62 - 68 strl, eller ahh dt har han gjort nu i en månad så snart har han ju växt ur dom kläderna..

min bebis !!! han är så duktig och gosig. älskar att leka med mamma och är inte alls gnällig. han sover hela nätter nu oxå så jävla underbar han är!! han brukar sova efter 17 till 19/20 sedan somnar han igen runt 23 tiden.. å sover djupt till 6 på morgonen ibland 5 då slänger jag bara i tutten å efter han ätit så sover han ytterligare tre timmar så jag får min sömn iaf... känner mig inte lika tröttlängre och sliten.. så har fått lust att piffa till mig lite igen...

man vill ju se lite söt ut ibland oxå..

har en massa bilder på tjockisen som ja lägger upphärnär jag har tålamodet, det tar ju en sån jävla tid! :@
aah nu sitter jag här iaf i stockholm i norsborg igen med tjockisen sovandes brevid mig han somnade här på soffan medans vi kollade på scrubs.. så fastnade jag vis datorn.. å fyfan va dt blåste nyss shiiit! dt låter ju som en jävla storm där ute.. aja anyhow..

ska ta å lägga mig nu.. om dt inte kommer fler scrubs avsnitt.. imon tänkte jag besöka bella i so have too!

ska försöka blogga mer nu är jag har typ tiden och har humöret mer uppe..

så see ya tomorrow.. lr aa senare idag =P



bjuder på en bildpå tjockisen från december
så klockren!
haklappen gjorde jag sj ^^,

some morning music

Ska till kista å träffa c's mamma innan vi åker tbx till gbg en sista gång. Efter dt åker hon till colombia i tre månader så hon ville träffa tjockisen en sista gång innan hon åker.

tjockisen sov jätte bra inatt faktist skit skönt å få lite sömn =)

denna låt har fastnat å ja går runt å nynnar på den hela tiden så tänkte smitta av mig på er oxå

dt e från beyonces nya album I AM Sasha Fierce


Diva is a femal version of a hustla. I'm a hustla

ny design

har bara paint här men lyckades skrapa ihop en ny design ändå =)

men e skit trött nu och dt verkar som att tjockisen e hungrig IGEN xD

så jag tar å loggar ut för kvällen...

hoppas ni gillar den nya designen ;)

nightyyy

musik stund

aloo sitter här hemma hos c's farsa & lyssnar lite på musik på youtube...

delar med migav denna från timbalands album

lyssnade sönder den här låten när hans album kom ut fett skön låt ;)

(inte riktiga videon)

jävla tele2 skit!!

har suttit i vardagsrummet och kollat på tv och tagit en tupplur med tjockisen som ligger nu och sover.. han e FÖR  skön =) jätte lugn och fin fin ^^,

imorgon ska jag till affären och köpa mig ett nytt kontantkort för fan=@ jävla tele2 har fortfarande inte aktiverat mitt abonemang och jag har ringt tusen ggr men dom har sagt samma sak varje gång.. så nu får jag väl ta tag i saken å avsluta abonemanget istället... fan va störande.. älskade mitt abonemang. skit billigt  bara 49 spänn i månaden kostad själva abonemanget och man kunde ALLTID prata på telefonen hur länge som helst, räkningen blev aldrig mer än 200 spänn.. MAX 300.. har aldrig betalat mer än 300 spänn iaf.. aja dt va soft så länge dt varade..

nu ska jag käka upp min sista choklad muffins med lite mjölk mmmMMMMmmMmMmM !!

laaaaaaaater!! xD

live från norsborg

tjenixen allihopa här sitter jag live från norsborg =P
vi har vart hos c's syster och några dagar hos c's andre bror och hälsat på så nu e vi tbx här i norsborg.
under några av dessa dagar hade min lilla tjockis vart lite förstoppad stackarn och han hade fått en massa skumma prickar i hela ansiktet och halsen att jag blev skit nojig så vi åkte in till akuten med honom.
Då passade vi på å göra en grund kontroll på honom eftersom senaste kontrollen gjordes den 16 december... så han hade växt normalt och gått upp bra i vikt.. han väger nu 4600 gram och är 57 cm lång =) min lilla tjockis!

anyhow... på akuten fick vi ett eget rum på direkten eftersom han är så liten och där kom läkaren och gjorde en massa undersökningar medans han klädde av honom då han ställde en massa frågor om hans förstoppning om han kissade bra osv å just när han tog av honom blöjan kissade Alex rakt på läkaren HAHAHA XD
min lilla gubbe =P inga problem med kissandet där inte =P

men dt visade sig inte vara något farligt. Det var bara värmeutslag & lite förstoppad men han fick en apelsin smakande laxerings medel för barn å imorse bajsade han rejält ... & han har vart normal sen dess.. värme utslagen har börjat gå bort nu oxå... egentligen hade vi inte behövt åka in men dt e alltid bra att kolla en gång för mkt än ingen gång alls... ellerhur?

any ways satt hemma hos c's syrra och tog några cam bilder på mig och tjockisen xD tihihihi så ja bjuder på denna!


my love <3


pics

Min lilla älskling älsklar att pussa på mamma


GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!



God Jul & Gott Nytt År från familjen Rivera-Ahumada ;)

Bingo!

Gott nytt år på er alihopa!

Nyåret firades här i sthlm med c's familj hemma hos hans syster då. Planen var att vi skulle sedan vidare efter tolvslaget till en hemma fest med c's vänner men det blev inte av vi stannade hemma istället det var ändå fullt ös hära =)

sjuuukt fina fyrverkerier hela natten och massa dans blev dt.. sj hade jag tyvär ingen kamera för att ta kort men vi tog en massa bilder med c's bror's mobil och hans mammas kamera så dom bilderna lär jag få senare ;)

jag bara mååste visa hur stilig min lilla alex såg ut! Han hade smoking och en liten fluga och allt såg skit stilig ut, ville bara käka upp honom xD

jaa här i sthlm blir jagkvar i några dagar till sedan blir dt tbx till gbg för min del c tror jag stannar kvar här för han fyller 21 den 30 men ja kommer tbx till sthlm innan dess. Måste ju fira hans big 21 stort som famili ;)

nu ska är vi hemma hos c's syster å ska spela bingo haha! xD min lilla tjockis ligger här å sover så gott så han får inte va med =P c ya soon!

RSS 2.0