She's a super freak!

igår så spelade dom en typ house version av Rick James låt Super Freak. Fan va tungt dt var. Gick helt loss när jag hörde den =)


God eftermiddag på er!

igår vart det en lyyckad kväll=) När jsg och Alex kom till carro hade han somnat men vaknade efter en stund när alla tjejerna hade kommit. Vi käkade alla gullade med Alex och sedan från ingenstanns kom min syster och hämtade Alex så att jag kunde gå ut med tjejerna. HUR SNÄLL SOM HELST! Hon strax efter 9 så efter att Alex åkt iväg med moster och kusinerna så gjorde vi nån jävla lek med tejp på huvudet. Haha=P Personen bredvid skulle skriva ett namn på en känd person eller karaktär och sätta den på pannan på personen bredvid. Så ska man ställa Ja och Nej frågor för att lista ut vem man är. Typ "Ä r  j a g  p o l i t i k e r"  "Ä r  j a g  m e d  i  e n  d o k u s å p a" Alla Ja-svar man får ska man dricka själv och alla Nej-svar man får ska alla andra dricka. Skit kul faktist. Carros var helt klockren. Hon var Anna Anka hahahahahha =P Men det var en rolig drick lek man kan göra om alla är sega på att dricka innan man ska ut. Nu är jag hemma hos Syrran och ska röra mig hemmåt. Ska bara chilla och ta det lungt in tha crib änna. Så tjingeling c u laaater!


Lite bilder från igår ;)

Kollar helt snett på evärt

Fular mig mot min älskling:)

Sitter och funderar grovt vad som står på våra pannor

Födelsedagsbarnet med Prinsen Alex

<3

Söndag

Shuhu! Nu är jag hemma hos mig och fixat mig lite. Jag ska till Carråå och fira hennes 21 års dag=) Alex är också färdig för födelsedags firande ;) Tjejerna ska ut efter middagen men jag och Alex ska hemmåt.

 

Det var väldigt mysigt att sitta hos morsan och farsan och bara prata och mysa. Det var längesedan jag var där. Får börja åka dit lite oftare inte bara en gång i månaden.. Speciellt nu när mamma blivit så dålig. Aja nu är klockan snart sju så jag får röja undan innan jag drar ut.

 

Eiiiuu Hörde värsta brakaren nyss från Alex hahaha han e helt röd i ansiktet. FAN !! Precis när jag bytt kläder och allt på honom. Aja Dags att byta bajs blöja! Mitt liv är så glamoröst! =) 

Laaater xD


Ändra ALDRIG utgångsplanen!

Guuud va kul dt blev till sist igår. När vi kom till parken va dt röööj verkligen vi hann komma precis till Danjah's uppträdande. Men vi gjorde det förbjudna. Vi ändrade planer. Vi stack först till den där födelsedagsfesten på Divine. vilket vi INTE BORDE GJORT! Så himla onödigt! Fattar inte vad vi gjorde där ens?=S Helt onödigt, värdelöst!! Vi borde bara taggat till parken med en gång och stannat där hela kvällen.
Vi kom till parken runt 1-2 tror jag.. Så det var fett med folk utanför så jag och Eva smet in bara. Carro skulle hem för hon var alldeles för trött, så hon bangade. När vi kom in gick vi hängde vi jackorna i garderoben gick på toa och sedan ställde oss längst fram på scenen så började uppträdandet på en gång. Fett med tur jag hade haha=P Asså guuud vilket jävla röj. Har inte haft så roligt på länge och vi var där i typ 1½ timme MAX. Haha. Nästa gång det är One Drops XLParken så blire skaka loss där=) Så såg man lite gamla bekanta också.
Imorse vaknade jag och eva i min sköna varma säng hungriga som satan. Runt tolv kom syrran och lämnade Alex och som tur var hade han inte sovit sedan han vaknat, så han var svin trött. Han somnade såfort jag la ner honom mellan mig och eva, så sov vi i nån timma. Sedan åt han och jag käkade kycklingen vi hade köpt igår.
Nu sitter jag hemma hos päronen ska sova här. Dom hade fortfarande inte träffat Alex sedan jag kom tillbaka. Eftersom jag inte åkte hit med syrran. Det blev tydligen för sent så vi stannade hemma. Anyhow. Så det är därför jag ska sova här ikväll. Alex blev jätteglad när han såg farsan han kröp efter honom hela tiden och slängde pussar till morsan hela tin med världens leende på läpparna. Skönt=)
Imon så ska Carrååå firas! Hon fyller the big Two 1=P så om syrran kan ta Alex imon också så sover jag hos henne istället. Annars går jag med Alex till Carro och sedan när tjejerna ska ut så åker vi hem. Bussarna som lämnar oss närmast hem stannar ändå precis utanför Carros crib så det är lungt =)

*gäääääsp*
Nu börjar jag bli alldeles för tröttis så jag ska ta och slaggilation. Eller nääää, ska mysa lite med morsan som nyss kom hem från Växsjö =)

Ya sry för det onödigt långa inlägget haha. Vettefan vrf det blev så långt =S


Laaaaaaaaaater xD

Wihuuu för Fredagar!

Det blev en surprice utgång för mig och tjejorna =) Vi ska först till parken (gamla honey) för att se DanJah uppträda och skaka loss lite;) Sedan trallar vi vidare till Divine för en födelsedag. Så nu är man fixad, Alex är hämtad och dags för mig att slå klackarna i taket! Hare bäst ikväll för dt ska jag ha!

Laaaater xD


D a n j a h   -   M y  L o v e 


MIN STORA POJKE!!!

OMG!!! Jag sitter hemma och kollar upp hur länge de har jour på frölunda vårdcentral eftersom de inte hade någon akut tid kvar i krokslätt(fattar inte varför de sa att jag kunde komma då =S ) och så sneglar jag bara på Alex en stund för han var helt tyst. Så ser jag att han släppt stolen han höll sig i och STOG och lekte med sina händer. WHATTA FAKK??? HAN ÄR 9 MÅNADER OCH STÅR UPP!! MIN POJKE ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG!! Sen när han märkte att jag tittade på honom, satte han sig försiktigt på golvet igen. HIHI så jäääädra söööt!!!! Asså han stog upp i en minut typ MAX två. Helt sjukt asså. Snart går han också. GUUUUD!!!!

Stackars lilla Alex :(

Min lilla tjockis är hur sjuk som helst! Han har vart lite förkyld nu i dagarna men inte som inatt. han kunde knappt andas och han spydde en massa slem. Så jag åker nu till bvc i krokslätt, Fan det kan inte vara såhär. Ska passa på nu när han sover har klätt på honom en massa tjock tröjor bytt blöja tjocka strumpor och mössa. Så nu åker vi iväg. Wish me luck!

Lägenhetsvisning

Nu har de precis vart här och kollat på lägenheten och det gick.. hmm.. sådär.
Jag hann såklart städa och bädda sängen, fixa allt så att det såg fint och prydigt ut. Men asså ska jag vara riktigt ärlig så spelar det väl ingen roll hur fint det ser ut här om lägenheten ändå inte passar ett par som väntar ett barn. Av egna erfarenheter kan jag säga detta!

Nr.1 Det är bottenvåning
Nr.2 Vinter och höst blir det kallt på golvet
Nr.3 Fuktigt väder gör att silverfiskar dyker upp

Plus att de äger en diskmaskin och ville jättegärna ha med den. Men det skulle aldrig gå eftersom det inte finns plats i köket för en diskmaskin.

Aja men lägenheten har visats och det var ju det jag skulle göra. Tror verkligen inte att de väljer den här lägenheten. Frugan såg inte så impad ut. Hon var så sööööt med sin lilla mage! Guuud va jag saknar att vara gravid. Hehe back in the days ;P Nu ska jag till syrran igen. Vi ska åka ner till Angered hälsa på hennes svärmor. En tia till syrrans man gick bort:( Jag åka dit och beklaga sorgen sen till morsan och farsan så de kan träffa Alex en stund sen åker jag nog hem.

Aja nog med skitsnack nu. Gotz2Goooo

Laaaater xD


Kyckling med liiiis

Dt va jag har i min mage just nu =) Sitter hemma hos syrran har precis käkat lunch och ska nog vandra hem nu. Alex missade sin 10månaers kontroll igår´eftersom vi satt på t-banan påväg till t-centralen för att ta tåget till gbg :P haha

fan just den dagen vi åker hem också.  Men men, dom skickade tiden för kontrollen en vecka efter att vi åkte till sthlm, så hur ska jag veta att jag fått en läkar tid. Inte mycket att göra åt. Fick en ny tid iallafall. Den 21 eller 22 oktober ska ringa och dubbel kolla.

Shit asså min lilla tjockis är 10 månader snart herreguuud! va tiden flyyyger. Jag vill inteee!! Finns så mycket han har lärt sig senaste tiden. Ska skriva ett inlägg när jag kommer hem . Fan måste skynda mig nu jag har en visning av lägenheten nu kl 16 måste hinna städa lite =P hehe




B j u d e r   p å   l i t e   b i l d e r   p å   A l e x   i n n a n   j a g   d r a r ;)


Alex Right Now



Han fick syn på datorn


Skricker EEH! på datorn


Nä nu jääävlar!

Som ni märkt så har jag tagit avstånd från att blogga. Hårda tider vettu ;P Har tagit min tid och känner nu att jag vill börja blogga igen. Det gör mig glad och ger mig annat att tänka på än tråkigheter.
Nu räcker det! Dags att börja blogga igen. Nya tider nya drag. Dags att vakna till liv igen:) I'm Back byytcheeeZzZzZ


RSS 2.0