Halva inne manneT!

Jag tog tag i mig själv och fixade shittet! Halvt klar men den andra halvan går fort. Imon ska syrran hämta lastbilen i mölndal kl 16 och broshan och bärhjälp kommer vara här och lasta på bilen. När allt är klart ska jag och syrran städa lägenheten så att allt blir kliniskt rent =P HAHAHA pedant sis =P Efter detta åker jag och syrran till landvetter och lämnar över nycklarna till A (hon jag hyr lägenheten av) och sedan drar vi hem till syrran. Tisdag klockan 11 åker vi till Lövgärdet och hämtar nycklarna kollar igenom att lägenheten är ren och luktar gott (HAHA) sen kommer flyttgubbarna kl 12 och bär upp all shit i min nya 2:a i Lövgärdet!
Allt ska vara klart innan 16 på tisdag för då ska lastbilen vara lämnad på Statoil i Mölndal.

Japp nu sitter jag och äter min glutenfria pizza och Alex pommes och kollar på Troja. Om exakt tio minuter ska jag fortsätta packa köks grejerna. Efter det tar jag hallen  och gästrummet. Det finns inte mycket där mest saker som man bara slänger ner i flyttlådan, inget ömtåligt. Det går fort.

MmMmMmM Det jag kommer sakna mest med Möllan e deras glutenfria pizzor. Sånt finns inte i Angered. Vill jag äta en glutenfri pizza får jag åka till Linne eller Näset eller Mölndal för att käka det. Det finns självklart frysta på ica maxi men liksom det är inte samma sak som att äta en direkt från pizzerian =) MmMmmmMmmMmM

Anyhow nu ska jag avsluta sista slisen på pizzan och fortsätta packa.

Laater! xD


Medans jag packar


alex diggar fett =) han e så sköön!


helvete!

Jag har kört fast! jag flyttar imon och det ser ut som ett bombnedslag här! Jag har kört fast totallt! Asså detta är INTE lätt att göra själv!!!
Jag känner att jag måste göra en lista på vad som ska göras för att ta en sak i taget och få det gjort istället för att göra allt samtidigt och att det ska se ut som det gör ahär hemma. Jag får bara panik och jobbar långsammare när det finns högar och kartinger över allt.

Okej

  • Sätt ettikett på alla kläderna och lägg påsarna med kläderna i gäst rummet
  • Packa ner alla tallrikar och bestick och glas i en låda och sätt ettikett på(Detta efter att du ätit och diskat allt)
  • Packa ner alla inrednings saker (tavlor vasar dvd ps2 ect.)
  • packa ner alla skor
  • packa ner alla väskor
  • packa ner alla lakan och täcken(förutom täcker och kuddarna jag och alex ska sova i)
  • packa ner alla alex leksaker
  • packa ner alla gardiner mattor osv
  • montera ner eller vad det heter "köks bordet"

okej dags att röra på fläsket!


Lördag lördag lördag

Jaa då var det lördag igen.
Shit, ska jag va ärlig har det kännts som helg hela veckan typ.. När jag vaknade imorse var jag helt lost och visste inte vilken dag det var. Inte för att jag festat hela veckan utan för att jag sovit så dåligt. Jag har gått och lagt mig nästan alltid efter 3 och gått upp på morgonen med Alex och inte tagit en nap under dagen. Så min hjärna e helt efter, behöver verkligen få en 8 timmars sömn utan avbrott känner jag. Och inte nog med det så har Alex börjat vakna jätte mycket under kvällarna. Typ får mardrömmar eller nått. Skit skumt. Han avbryter min sömn hela tiden, han vaknar varje timma lr varannan och vill att man ska hålla han i handen. Så jag har börjat sova med spjällsängen precis bredvid sängen för jag orkar verkligen inte resa mig upp så många gånger under natten.

Gaah ser ut som en zombie, men men. What to dooo?
Hahahaha äälskar mr T-reklmane till wow så bäst hahaha
orka prata om sig själv i tredje person haha


ATENSION!!

Alla som vill köpa "La Noche"- biljetter har chansen idag!

Dom kostar 370kr/st och en kvinna vid namn Beatrice Toledo kommer att sälja dem med dj mendez i rio rio idag mellan 20:30 till 00

så passa på nu!







Det är nu då fastställt! Den 16 december blir det fiestoca på brew house som ligger på Åvägen 24 så se till att vara där och gör det som vi gör det här i götet. Aaaaah shiiet! =P
Och kan ni inte dyka upp på rio rio
(ligger i Rosenlundsplatsen för er som inte vet, gå av i haga kyrkan båten som ligger andra sidan bron är rio rio)
idag så får ni helt enkelt hoppas att Bea har några kvar.
Kontakta henne på facebook.

Dom goda dagarna, väger över dom dåliga :)



Bara possitiv energi, chilla ner och låt musiken föra dig bort.


Imma L O V E R
not a F I G H T E R


Hon cutta miig!

Idag har vart helt underbar trotts sömnbrist! Jag har fortfarande inte sovit.. =S why? Jag vet inte. Men ja ska lägga mig snart alex har precis somnat så jag kan lika väl sova också. men vill se so you think you can dance... men sömn??? amajgaaad!

Jallafall!
Min gode vän Alita klippte mig imorse på svenska frisörskolan i domkyrkan där hon pluggar till frisör. Vilket hon är menad till att vara BY THE WAY! Jag är super duper nöjd. hon är helt fantastisk. Mitt hår är nu helt friskt.. och jag var helt nervös över hur kort jag tänkte klippa det menn fan va snyggt det ser ut asså! Jag älskar det. och det känns så himla friskt och ändå tjockt och underbart. Fyfan säger jag bara, Ale har TALANG!
Det kostade mig bara 125kr och va värt varenda öre! as bra och  billigt!

Alex har vart vaken hela dagen typ.. han sov en stund runt 10-11 men vart vaken sedans dess.. Han somnade 18:45 och sov i bara en kvart men somnade nu igen. Tänker inte väcka honom han har lekt så mycket idag och gått som bara den så han är säkert jätte trött. Så han får sova för natten nu. Själv funderar jag på om jag ska lägga mig. är hur trött som helst!! Men vill så gärna se SYTYCD! men whattafakk jag skiter i ska lägga mig med prinsen nu.

Vi ska ändå upp tidigt imon. Syrran ska göra naglar (hos niki för 250kr) imon kl 9 i hjällbo och vi ska följa med hon kommer och hämtar oss 8:30 så då ska vi ha käkat frulle och vara klara och glada.. så kanske lika bra att lägga sig nu? Ja, det tycker vi =) klockan e ändå liksom snart 9 så det är inte direkt tidigt..

Så NIIGHTY!!


Remembah mitt långa hår??







Krulligt, långt, jätteuppklippt och vähähäääldigt slitet?

oh oh oh...

LOOONG GONE MY FRIENDS!



Va tycks??


så clean, så soul, sån feeling, så vackert!

 

 



Jimi Hendrix I luv <3


Älskar den här scenen!

Missade Bästa filmen nyss på tv6 och Bästa scenen ska fan se den här snart igen det var längesen jag såg den sist.

 Shottas!


Svårt att somna?

Det här är ett grymt te för er som brukar ligga sömnlösa om nätterna och behöver något(förutom sömntabletter) som hjälper er att koppla av och kunna somna. Skit gott ört te som heter "kvällsro" igår kväll låg jag seriöst i fyra timmar KLARVAKEN och kunde inte somna för jag låg och tänkte på alldeles för mycket. så jag flippa över till sist och gick till köket, kokade lite vatten och slängde in en kvällsro påse i koppen och tog en cigg under fläkten. När jag hade druckit upp det mesta började jag känna hur trött jag var och kroppen började liksom slappna av. Så jag släckte ciggen och gick och la mig. Vaknade som ny dagen efter runt 14 tiden! BAM! Har detta te valium i? Jag vet inte men det skiter jag i. Det smakar gott och det hjälpte mig. Så jag berättar om den så den kanske kan hjälpa dig.. Från kompis till kompis ;) vazzeguuud kostar ba 20spänn bra och billigt och det smakar gott!

Förvirrad ?

Det är såhär att jag planerar på att fira min b-day när Grupo La Noche kommer till gbg eftersom det är då alla kommer vara här osv. Men när man frågat folk om de vet när dom kommer så säger alla olika. Så jag googlade det, och inte konstigt fan att alla säger olika när det står helt olika saker på nätet. På deras hemsida står det den 16 i gbg och på dj mendez sida står det oxå den 16 =S det är han som ska ta hit dom. Plus att det står på hans hemsida att de ska uppträda på BrewHouse. Men när man går in på sidan där man kan köpa biljetterna så står det både 18 och 16 i gbg =S och inte vart det kommer hållas =S På brewhouse hemsida står det inget alls om att La Noche ska uppträda där. Det står dessutom att man redan nu kan köpa biljetterna men när jag klickar in mig så går det inte. Det står inget om vilket datut utan endast "grupo la noche en gotemburgo diciembre". Men vafan är detta allvarligt nu? skärpning!! HMMMM!!! Vad är det som försiggår??? Kan dom liksom bestämma sig och sätta ett fakking fast datum så man kan köpa fakking biljetterna??? Eller har det blivit så att dem KANSKE kommer till göteborg och 100 % till sthlm?? för sthlms datumet står desamma på alla sidorna och att det kommer hållas i solna hall nånting sånt.. och man kan redan köpa biljetter det är liksom inga konstigheter där.. men VARFÖR ska det vara sånt jävla krångell med gbg uppträdandet?? varför?? Fett störande !! IRRITATION på hög nivå!!


HEMSKT!!

ARTIKEL




Så hemskt! Min pappa ringde mg och informerade mig om att det springer runt en jävla galning och begriper sig på kvinnor. Knackar på dörrar och tvingar sig in och både misshandlar och våldtar kvinnor. HEMSKT! Det läskiga är att detta har inträffat i det området jag bor i. Inte nog med det så har det inte inträffat en gång, utan FYRA GÅNGER!!! Och polisen har fortfarande inte tagit fast den äckliga galningen! Kvinnan som blev överfallen här i johanneberg blev det runt 7 tiden vilket inte ens är sent, men det är mörkt ute dock då, vilket det blir väldigt tidigt. Kolla nu klockan är liksom halv 6 och det är nästan kolsvart ute. Redan runt 4-5 tiden idag började det mörkna till ute. Fatta fan barn och ungdommar går hem från skolan och fritis runt den tiden. Fatta hur farligt det är!! Jag får gåshud av tanken. Så jag slaggar här hos syrran idag tänker fan inte gå hem nu när det är så mörkt ute.

Äckliga människa må du brinna i helvetet i all evighet!! Hoppas polisen får tag på de där avskumet så fort som möjligt och låser in psykopaten! Fan va vidrigt!!

B to the A to the B to the Y to the sitter

Sitter barnvakt åt syrran. Hon skulle skulle plugga till väldigt sent idag så hjälper henne gärna! Utbildning is tha number one shit always! Har lagat mat till tjejerna och Alex och nu sitter jag och cassandra och kollar på Kung fu panda. TUNG film asså! Verkligen!! Helt sådär deep hahaha kollar man verkligen på den och lyssnar så ere riktigt tunga grejer man tar in.

Fick också världens snällaste kommentar från en tjej som brukar läsa bloggen fan va glad jag blev! Gjorde min dag! Som inte vart helt tip top, men nu är den det! Tack för det!

Ja nu ska jag fortsätta kolla på filmen med cassi. Alex verka gilla den här filmenn han pekar hela tiden mot tvn och skricker och hoppar.


Ord som gör att man orkar

Yesterday is history,
tomorrow is a mystari,
TODAY is a gift,
thats why they call it the present

- Kung Fu Panda (haha)

Anita Ward - Ring my bell



Rikti gamal men fett sköning. Hade lätt velat vara ung på den tiden galet galet!


Demarco - She Can't Wait


Ruuligaste Haloween EVER!

Guud det var perfekt igår!!! Allt blev som planerat och outfitten blev en succé!! Ingen kände igen mig hahaha xD jag var helt onkognito =P
Jag gick utklädd som ............ PPPRRRUMPUUCH!
LADY GAGA! 
Jag var tvungen att typ ta av mig glasögonen och lyfta lite på peruken för att folk skulle känna igen mig =P hahah Så det var perfekt! hahaha och folk kom fram hela tiden och skrek du ska va Lady Gaga va? Fan va gryymt =P Tur att jag inte körde MJ outfiten som jag hade tänkt först. När jag var påväg in mot Los copihues lokalen i järntorget där vi skulle förfesta så såg jag MINST 4 mj's tralla runt i stan. Såg två thriller mj och sen två riktigt kassa imitationer, en smooth criminal och en billie jean, men man såg ju liksom att det var mj dom strävade efter men det var kasst gjort. Såg ingen Lady Gaga dock så det var ju kul =) Och en MASSA jabbawockeez såg man ÖVERALLT man ba ohooo haha xD Men kul var det iallafall längtar till nästa haloween eller nästa gång det blir någon maskerad fest. Sånt är så himla kul! Ba löjla sig och inte spela fin i kanten. i lajk!

Tråkigt var det att Alex inte fick uppleva någon Haloween. Min syster åkte till stugan´sin med sin familj så då stannade Alex hemma med sin gudmor istället. Det gick jättebra =) Stannade hemma tills han somnade för natten, gjorde hans papita och sen rullade jag iväg. Och allt gick skitbra! Tack Eva du är en underbar gudmor/chompiiizz <3

Anyhow.. efter förfestandet med los copihues så trallade vi vidare till gamleport där ay caramba hade Haloween partaj. D  A  N  S  A  D  E  hela kvällen guuuuud va skönt! Bara dansa dansa dansa drev hade kul och dansade lite till. Så nice! Gaaah och nu börjar alla bilder dyka upp på facebook så jag tar och slänger upp några här med.

För kröket med Los Copihues


Jack Sparrows Fru & Lady Gaga


Polisen stoppar Scofield på rymmen


Djävulen Alven Sailor Girl och Fången


Humlaa!


Lady Gaga Döds ängeln och Polisen från the Village People haha xP


P p p POKER FACE / P p p POLIIS


Vi körde lite ombytta roller ;)


P p p p PAARTEY


RSS 2.0