charmtrollet vägra somna!!

nu har vi badat vår lilla alex vilket han INTE tyckte om... sen sov han lite men nu har han vaknat igen.. åååh han skratta nyss!! han garv e så gulligt=) han skratta åt pappa som går runt å dansar med han å sjunger "tan lindo tan hermosooooz tan liindooo" medans jag sjunger " dime lunaaaa, diiiiimeeeeeeeeee! dime luuuna" frisk !

eftersom c inte kan några barnvisor hittar han på sina egna.. kreativt!

har lagt märke till en grejs som e lite så där halvt roligt.. dt går absolut inte att prata normalt med tjockisen... asså ja försökte att inte prata bebis språk med honom men dt kändes så onaturligt=S dt går liksom inte.. å dt roliga är att dt smittat av sig på sättet jag och c snackar med varandra.. dt händer att vi pratar bebis språk med varandra ibland utan att märka av dt.. haha fett fult =P

aja nu klagar han som en katt, han e hungri så jag får chila iväg och mata min prins!

aligator!!

förlossnings historian

jaa här tänkte jag passa på å skriva lite om förlossningen hur det gick min upplevelse å så.. lite sådär snabbt innan tjockisen vaknar igen!! =P

jaa jag hade faktist inte så värst många värkar nu när jag tänker efter innan.. Jag trodde jag hade värkar men haaa!! Jag kan nu lätt säga att dt dära var INTE värkar! Men det började lite smått natten till söndagen... då var jag ensam hemma eftersom c's kompis p var på besök i götet så då passade dom på att umgås lite osv.. jag pallade inte dra med eftersom jag hade så ont i fötterna.. dom hade svullnat upp ordentligt, vilket var tydliga tecken på att pojken min var påväg ut.. dt sägs ju att man samlar på sig en massa vatten innan förlossningen.. asså att man blir svullen om händerna och fötterna osv.. aja anyhow!! ush va jag babblar.. hehe jaja!

men det var iaf en enstaka värk inte mer än så liksom, inget jag inte kunde klara av själv.. im strong u know ;) sen när c kom hem på satte dom igång ordentligt!! asså dt kändes ända upp i arslet.. typ som en fet jävla nål trycktes in i röven sen långsamt ut igen.. eiiu! gav mig flash-backs från när man var liten och fick sån "tablett raket" i rumpan när man blev sjuk lr fick hög feber!! åååhh!!! FÖRTRÄNGDA MINNEN!!

Vid 17-tiden på söndagen den 30 november började värkarna mer regelbundet... asså jätte jätte regelbundet... exakt 30 min mellan varje värk! sedan exakt kl 20 började dom var 20minut.. exakt 22:22 blev dom lite knasiga.. ´först en efter 15 minuter sedan efter 10 minuter kom en till värk sedan efter 20 min kom nästa värk... och så fortsatte dt så 15, 10 sen 20.. helt skumt... men dt var inte hemska värkar.. jag kunde andas igenom dom och c och jag promenerade genom lägenheten under tiden.. lr aah, vi gick som om vi dansade cumbia hahaha rörde mkt på höfterna, nästan så dt såg ut som att vi dansade =P men dt hjälpte faktist!

aja men vid 4-tiden på måndag morgon så hade värkarna trappat upp till var 5 - 10 min mellanrum... så då ringde vi mölndals sjukhuset och dom bad oss komma.. vi promenerade till sjukhuset och fick stanna upp i vägen och göra andnings övningarna för värkarna hade blivit lite starkare.. vanligtvist brukar dt ta MAX 5 min att gå till sjukhuset från oss men nu tog dt snarare en kvart typ om inte mer...

när vi kom fram fick vi ett rum med en gång och jag blev uppkopplad till en massa maskiner och sedan fick jag en underbar morfinspruta! den gjorde undervärk.. som ville att ja skulle sova i 4 timmar för att vila inför den hårda förlossningen men dt gick inte.. men vila fick jag göra iaf.. värkarna kändes inte med morfinsprutan så dt vart skönt...

kl 8 på morgonen kom barnmorskan tbx och skickade oss till bb.. dääääääär fick jag min bästa kompis! lustgasen xD
dt funkade jätte bra med lustgasen fram till kl 17 ungefär... sen vart dt terrible!!! fick stå ut fram till 19 innan dom gav mig bedövning i ryggen.. epudiralen.. den räddade mig verkligen! ska jag vara riktigt ärlig så kommer jag inte ihåg så mkt från förlossningen.. minns att jag fick ligga i badkar i nån timme innan epudiralen, och dt var verkligen jätte skönt! Rekomenderas!

timmarna gick och kl 21 kom barnmorskan in och berättade att jag hade nu öppnat mig 10 centimeter och dt var bara att börja pusha för jag hade tydligen väldigt starka värkar... dt va heelt skumt eftersom jag inte kände nått.. så jag att där som ett frågetecken å ba: aha okej vadå pusha? hur gör man dt ?=S
vi testade en massa olika ställningar först sittandes sedan låg jag på rygg men att ligga på sidan funkade tydligen bäst tyckte barnmorskan.. som sagt jag kände inget så för mig var dt som att trycka ut en rejäl bajskorv..

men kl 21:52 var han ute och jag började störtlipa av glädje!! min son omg titta min lilla bebis omg han e så vacker titta dt e min bebis min soon! skrek jag i typ 5 minuter sen sansade jag mig=)

han vägde 3150 gram och var 49cm lång och hade väldigt mkt hår på huvudet xD

och prinsen heter Alex Gustavo Rivera Ahumada!!


bilder på Alex Gustavo Rivera Ahumada

dt e lite lättare att länka vidare till bilderna ja har på fejjan på alex än att ladda upp dom här.. dubbel jobb liksom... så här får ni en länk till alla bilder på min äängel!=)

facebook bilder


påsar under ögonen!!

här sitter jag med vääärsta påsarna under ögonen för min lilla prins väljer att vara vaken på kvällen och sova under dagen!!! uush! aja .. what to do änna? älskar han ändå!

idag blir min prins 3 veckor gamal och faaan vad han växer asså! han har blivit så stoor jag vill att han ska vara bebis för alltid juu =( ah just dt!!! fick sms igå vid 20-tiden att bella min preggo buddy låg på sjukhuset och skulle föda =) and guess what?? hon fick en liten prinsessa!! en litenflicka =D hon födde 10 dagar för tidigt men hoppas allt gick bra ändå!!

ska passa på å hälsa på henne nu när jag ändå är i sthlm fram till efter nyår=)
ååh nu har alex fått sig en giiirlfriend=)
anyhow nu ska jag lägga min lilla bebis för han har deckat i mina armar!

charlie the unicorn

hahaaha äntligen hittade ja den här skiten ! rikti ivan(broshan) & anita humor =P


lite bilder på min lilla gosse!!


välkommen till världen min Alex!


Mörkblåa ögon och massa hår =) han kommer bli kaaaaaaaaatt!!




stoltaste farsan någonsin =)


mini christian!

yes he's here!

min lilla stjärna föddes den 1 december kl 21.52!!!

mer uppdatering och bilder snart.. maybe idag! har ju inge internet och nu är jag i biblan så ja passade på!" tihihihi =P men jaa han är född och herregud va skönt det känns! aldrig vart såhär lycklig och allt går faktist jättebra=) ska tralla hem nu å laga mat sen ska sebba komma med sin mac dator som har internet så då sätter jag mig å uppdaterar som en galning! i promise ;)

nu e man mamma! xD

RSS 2.0