Fredagen den 22a Augusti

Nu sitter jag här med min lilla pojke i magen och gooosh va dt e grejer som hänt under de senaste veckorna..
Nu är jag i vecka 25 på onsdag kommer jag in i vecka 26 med bara 13 veckor kvar till förlossningen. Jag är så jävla lycklig! Har aldrig mått så här bra och har aldrig kännt mig så hel. När bebisen kommer blir mitt liv complete!
Min lilla pojke! Kan inte fatta de. Jag säger bara att moderinstingten är 100% rätt.
Jag kände i början av graviditeten att dt skulle bli en pojke, men senare när alla fick reda på att jag va gravid osv, kom med alla deras åsikter och va de trodde att det skulle bli, blir man lite fundersam. Jag började drömma om att jag skulle få en liten flicka, jag kom på flicknamn lättare än killnamn. Men innerst inne kände jag att dt va nått som tvekade. När hon undersökte buken och kollade hjärtat såg jag att dt fanns en liten säck mellan bena. Tänkte omg dt e en pojke, men ja sa inget. Kathy såg också, haha hon mimade till mig POJKE=P Crille va helt inne i ultraljudet fattade noll an va helt borta haha vinkade till bebisen å grejer. Man såg att han blev helt tagen =) skit gulligt!
sedan såg jag tydligare att dt var en snopp och pung, då ja frågade henne, va e dt? e dt en ? hon kollade på mig och christian å mimade JA å nickade på huvudet.
Då föll alla tårarna, kunde inte hålla upp kameran helt sjukt asså.
Världens skummaste känsla. Det känndes så overkligt men samtidigt så verkligt.
haha knas asså =)
Det känns mycket mycket mer personligare nu, det är en HAN och inte ett DET i magen. Det känns mera som en person. Min lilla pojke, min son, mitt allt.
GAAAH! Blir tårögd bara ja tänker på stunden vi fick de dära JA:et.

Mamma väntar på dig min lilla buse =)

Söte Bebisar Överallt!



Jag undrar varenda sekund hur min lilla tjockis kommer vara =D min lilla pojke!!

The Evil Look =D



hahahaha! gulligaste ungen =D

Dålig uppdatering i know!

Nu ere så att jag haft otroligt mycket att göra, har jobbat och när jag inte jobbat har det vart något familjeärende som självklart är viktigare men måste bara skriva!!



it's a boy!!!!!!! =)

Alex Gustavo Rivera Ahumada =D=D

HAHAHAHA



hahahahaha =P

Vecka 24

Nu går det att höra barnets hjärta med ett vanligt stetoskop. Någon gång runt denna vecka är det dags för ett besök hos din MVC (den 18 augusti, på måndag). Om du inte börjat träna dina muskler i bäckenbotten, så är det hög tid. Bäckenbottenmusklerna börjar tänjas ut(paaaiiin måste jag säga!!), vilket kan leda till att du läcker urin när du hostar eller skrattar(Inga kommentarer =P) Denna muskelgrupp används inte i dagliga aktiviteter och det kan därför vara svårt att veta om man tränar rätt. Ett tips för att träna upp musklerna igen efter att du fött är det kliniskt testade träningshjälpmedlet, Axuaflex, som finns att läsa om och beställa i graviditetsshop.

Hormonnivåerna i kroppen börjar plana ur och humöret brukar jämna ut sig(Inte lika flippad me andra ord). Många känner sig lugnare och gladare. Livmodern når nu ovanför naveln.

Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva. Det är fortfarande litet, finlemmat och alldeles hårigt. I kroppen har vita blodkroppar börjat bildas och dess funktion är att bekämpa infektioner.

Lungorna fortsätter att utvecklas och luftvägarna formas till rör för att kunna ta in och stöta ut luft. Blodkärl och lungblåsor utvecklas i lungorna och mellan dessa kommer så småningom utbyte av syre och koldioxid ske. I lungorna börjar också ett ytspänningsnedsättande medel att bildas. Dess uppgift är att hindra lungblåsorna från att klibba ihop.

6 månader å grejer =O

IDAG FYLLER MIN BEBIS 6 MÅNADER I MAMMAS MAGE =D Dt är sjuuukt hur fort tiden går men magen har inte växt så mkt, men det lär de göra alldeles snart, med tanke på alla värkningarna jag haft. Och jag måste säga shiiiiiiiiiiiiit va ja fått höften å ass ;P hahahaa!! Får smörja på sjukt mkt  kokos olja å oliv olja så jag inte får bristiningar. ska köpa dt idag ;)

Sitter på jobbet nu ska kolla på e film hade ja tänkt, Min Brors Flickvän en ny film med Steve Carell, han e fett rolii! hehe tjingeling!


Vecka 23

Din mage blir större och desto mer påverkar den din matsmältning. Vissa kvinnor kan dras med förstoppningsproblem eller halsbränna. Halsbränna kan du själv försöka lindra genom att äta många små mellanmål istället för färre rejäla måltider. Ta gärna en lätt promenad efter maten för att hjälpa matsmältningen på traven. Nu går det att känna (palpera) barnets olika delar genom bukväggen. Det kan smärta i sidan av magen, det är livmodersmuskeln som töjer sig. Smärtan bör försvinna efter vila. Nu brukar sammandragningarna (förvärkarna) bli påtagliga. De tar tag om barnet och masserar det.

Ditt barn är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och vikten omkring 600g. För varje dag som går ser kroppen mer proportionerlig ut. Barnet börjar se ut som en fullgången bebis, men fortfarande kan man urskilja skelett och organ genom huden.

Innerörats ben har hårdnat och då hörseln blivit skarpare kan barnet särskilja olika ljud, såväl inifrån som utanför din kropp. Tänk dig hur bullrig din kropp är. Magen bubblar, hjärtat bankar och blodet forsar. Ditt barn kommer att känna igen din röst på tonläge och rytm när det föds. Prata gärna med det så mycket du kan redan nu. Då forskning visat att barnet i magen lättare uppfattar djupa manliga röster än höga kvinnliga, är det lika viktigt att pappan pratar mycket med det ofödda barnet. ( Fast när hangör dt låter han mer som en tjej än mig haha ) Det kan mycket väl hända att du får en spark till svar och du stimulerar även nervsystemets utveckling.

panty leaves

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DUDE!!! JAG TRODDE DT VA NÄSTA VECKA!!!! ='(
HOLY MACARONEEE! FUCK! dt e allt ja har å säga FUCK!!! kommer sakna dig galet panty!!
Ja ska tänka på dig när jag är på festivalen !!
Ta hand om dig nu å NJUUUT sönder dig!

Girlsen

Vi har inte träffats på länge och vi hade MYYYYYCKET å prata om haha
så vi träffades bakade  käkade chips me dipp och snackade skit =)
kommer sakna dig groooovt carro! hon flyttar nästa vecka =( till J-Köping

Carro gamar på min goooda kanel glutenfria rulltårta haha "diet"

       
Diet diet överallt                             vill du ha stryk lr?

Camping lista 2008

  • Bikini
  • Tandborste/Shampo/Balsam/tvål/Tandkräm
  • Deo/parfym
  • Smink (endast dt nödvändigaste)
  • Handduk
  • Våtservetter
  • Flipflopp/Regnstövlar/Skor
  • 2 par leggins
  • Mjukis byxa
  • 3 långa linnen
  • 2 tjock tröjor
  • 3 par trosor
  • 3 par strumpor
  • Keps/Solbrillos
  • Kamera
  • Extra batterier
  • Riskakor, mjukost på tub, korvar, köttbullar & engångsgrill
  • Tält
  • Sovsäck
  • Kudde
  • Liggunderlag
  • Festivalstol


Sååå Det var årets packnig OCH inga onödigheter iår! en ryggsäck nada mas!!
Åker imon 12:00 från Gbg & är framme i sthlm 16:50
Sen träffar jag Eva & Carro 13:50 en el OLLO på onsdag sen åka med Eva till U-sala tiiiiill  ...


hahaha ELUNEY E KUNG!

haha alla barnen ska sova över här alltså Eluney(min brorson) Micaela & Cassandra (systerdöttrar) så dom sitter på min säng nu å kollar på djungel george då dom helt plötsligt började prata om pengar (barnen alltså)
så släpper eluney ifrån sig sköönaste kommentaren
"Jag har mer pengar än hela min familj"  då kollade micaela å cassandra helt chokade på honom, woaah va mkt pengar du har då! =O
"Ne, men ja menar MIN familj, Ivan & Dayana å Nahuel"

HAHAHAHAHAHAHAHAHA budumpyyyych!

My dear is leaving me!!!

Min käraste Pantys dröm är nu jäävligt nära på att slå in! She's Leaving meeee!! Hon flyttar till the stats nästa vecka ='( Gonna miss you like crazy dear!!! Så har passat på att träffa henne lite sådär när vi finner tid. Hon e så awsome! Hon ska gadda hela armen i LA coohook nice;) lr en sleave URSÄKTA MIG! =P där ska hon få me Leyia oxå! Respekt! Men iaf! så att du vet detta gurl! Kommer sakna dig fett mkt! Och jag önskar dig all lycka i världen & vet att dt kommer gå skit bra för dig därborta! Ja kommer å hälsar på nån gång;) me Aylinn (ja fick för mig nu att dt kommer bli en flicka)


Min Käraste Sara

Nanis födelsedag

Okej, som ni vet sade jag ju att mina vänninor alita & janin fyllde år och att de skulle ha middag men dt sket sig =/ men jag gick hem till min käre janin ändå på once för att gratta henne och åtminstonde vara med och fira hennes födelsedag =) vi chillade hos henne bara sen satte vi oss ute på en bänk i sandeslätt & beställde familjepizza & massa pommes å chillade ännu mer tills ja blev trött å gick hem... myspysigt å va me nani å sevi iaf =) så sööta ^^,


Nani & Sebba

rita e normal?

hahaha, men istället för att gö en tårta så bakade sevi & nani en rulltårta till sin födelsedag haha men ja kunde ju självklart inte äta =(  då bestämde jag mig att såfort jag kommer hem skulle jag baka för första gången =) det blev skiit gott men såg lite missbildat ut. men come on! dt va min första gång!! =) and many more too come!!

 
Min Glutenfria Rulltårta

Veronica Maggio - Måndagsbarn

Tänkte bara lägga in den här videon för dig!
En trasig vän, hoppas att du kommer på bättringsvägar
Framsteg är omöjlig utan förändring


(tänkte att med texten blire mer personligt istället för den riktiga videon till låten)

dålig uppdatering!!!

förlåt igen för den dåliga uppdateringen MEN dt kommer mer ikväll... med bilder osv=)
nu är det ju augusti månad dt betyder fullt med födelsedagar för min familj..
Nr 1. Jonatan (min kusin) fyller 20 idag
Nr 2. Pappa fyller 40 (+20) Välkommen in i senior kategorin babba =P
Nr 3. Kathy & Alexis (syrran & hennes man) fyller 33. Dom fyller samma dag =)
Nr 4. Felipe (min andra kusin) fyller 24.
Nr 5. Mamma fyller 55+ (a lady never reveals her number)
Nr 6. Ako (min kusin) fyller 28

sååååååååååå plus att man ska på urf oxå så dt e massor på g den hära månaden..
men som sagt mer uppdates senare när ja lagt upp bilderna från veckan som gått =P

tjingeling! Mom's Out!

Fiskebäck

Jag sitter hemma nu kom hem från fiskebäck har bara vart där en gång innan. Skit varmt å skönt bla bla bla tog massa bilder å lekte med nahuel hela tiden och bada med honom en massa. DEN UNGEN ÄLSKAR MIG!!
lägger upp fler bilder från idag nån annan gång..


ses senare..

nu skaja till stranden med min systers barn min tio miguel ivan å kathy... palla sitta inne i värmen, kommer ba bryta ut i fakking tårar, palla må sämre

orka

för dt första  NEEEJ JAG MENAR INTE DIG ! jag ser att du komenterat för fullt men NEJ jag syftar inte på dig!
å du behöver inte stå å kolla va ja skriver å inte skriver lr tycka synd för du fakka mig totalt. ja bröt kontakten för ja förtjänar inte å bli behandlad som skit speciellt inte från dig. MEN JAG SA KLART Å TYDLIGT VILL DU FIXA NÅTT VILL DU BVETA NÅTT HÖR DU AV DIG DU VET VART JAG BOR, VILL DUINTE HÖR DU HELT ENKELT INTE AV DIG


ditt svar: ok....



sen inte ett pip mer, du försvann helt å hållet å fick inte höra från dig mer.
ja fick ditt svar så du behöver inte kommentera onödigheter här som "ja älskar dig MEN MEN MEN MEN MEN ursäkter ursäkter ursäkter", å skylla på mig för vad? för att ja råka ha killkompisar för längesedan som ja ändå lämnat och inte träffat, ja absolut. du tjänar INGENTING på att skylla ifrån dig på mig. för du står inte för vad du gjort heller. nej det glömmer du totalt och hur mkt du sårade mig, dt har absolut ingen betydelse. sorry för du sårat och lämnat mig i skiten? i don't need your pitty.  
si eso es tu forma lo lamento mucho


avslutat kapitel .


RSS 2.0