Nästa bok

Jag har suttit och funderat och kollat genom mölndals sortiment på böcker jag kan låna härnäst, eftersom boken jag lånad snart är slutläst.. jaa iaf!! Dom visade precis reklam på den ny filmen twilight och den verkade tung och tydligen så finns det en bok som filmen är baserad på. Den heter "Om jag kunde dröma" och är skriven av Stephenie Meyer. Och med turen på min sida för en gångskull så fanns de på bibloteket här i mölndal och blir återlämnad den 1/12 vilket passar perfekt!. Så jag gick in på deras hemsida och reserverade de smidigt. så ästa bok är bokad! Vampyr-kärleks-historian "om jag kude drömma" ;) Niice

tråååk

sitter är och kollar igenom lte grejs medans de andra spelar def jam på ps2.. har fett ont i magen.. lr ah inte ont ont.. men bebisen trycker sig mig mina revben vilket gör otroligt ont!! han trycker med rumpan mot mitt vänstra revben och trycker mot mitt högra revben med sina små fötter och ibland knäna.. uuunt uuunt på mamma ! dt greppet kommer ja fan gö på dig är du blir äldre och börjar bli kaxig mot mamma.. kommer greppa dig om dina revben och säga allvarligt med en mördar blick... gö dt ont ?? mm dt gör dt va så gjorde du på mamma i 9 månader så nu får du fanemig va snäll! ungee =P hheheh ne skojsa ba ska dränka honom med pussar och kramar.. kom ut da lilleeeen!!!

Vackra människor haha







Bebisen kommer ha fina drag iaf =P

gravida buddies

Måste säga att dt e skönt att ha sin familj nära sig å gammla bekantskap runt om sig men fa va skönt dt vore att bo i sthlm ändå...
Saknat storstaden som fan.. å min gravida kompis!! saknar fan...
Det känns skönt att ha någon som VERKLIGEN förstår dig och pluset är ju då att arnen kan leka oxå...
Sen så tror jag faktist att jag trivs mkt bättre i sthlm... Jag fastnade för det stället.. Jag skulle verkligen vilja hitta mig en lägenhet där och påbörja studierna igen... Leva mitt liv med min familj.. Aja får se vart framtiden tar mig...


Jag & bella min gravida buddie=)

sega dagar som aldrig går förbiiii

Jaaa kan väl beätta lite av vad som hänt senaste tiden... sry to disapooint you
men det har inte hänt så mkt faktist.. hhehhehe
nu ere bara två veckor kvar till beräknad födsel och dessa dagar går såå jäva långsamt..
och nu det är nu graviditeten börjar kicka in.. ja menar inte mamma känslan utan mer könslorna och de utmärkande graviditets syntomen...
 
illamåendet, halsbränna, svullnaden i fötter och händer, överväldigade känslor som verkligen inte går att kontrollera =P haha socker suget, ALLT!!

jag går runt och är skit hungrig hela tiden vill käka kebab å pizza allt allt som har med fett att göra.. godis chips allt!!!
ooh guuud och jag har börjat få så ont i ryggen med.
barnmorskan säger att det beror på min hållning.. och hållningen beror på viktökningen... yepp jag är uppe på 60 kilo nu! haha jag är inte längre undervikt.. har officiellt gått upp 20 kilo under graviditeten och el perla har inte ens kommit ut ännu.

men jag klagar inte nej nej! varjegång ja känner mig lite nere så finns c där vid min sida och klappar om mig så dt e skönt.. och om inte dt hjälper så hjäper eva.. min stjärna.. blir alltid så gla efter ja snackat med dig.. även fast vi inte hinner träffas så ofta men duhjälper en hel del faktist!!

anyhow... det är som sagt två veckor kvar... och tiden kan inte gå långsamare.. så jag rallade iväg till biblan med c å lånade en bok för att underhålla mig så länge... inget fancy så men en bok bara för att hålla ögonen igång.. och läsandet hjälper och ordförådet och the brain så dt e ju alltid ett plus..  lånade en gangster bok så klart hahah han verka ha fastnat helt för den för typ halva boken e läst redan och vi lånade dom igår.. han satsar! den heter Monster - the autobiografy of an LA gangster ... handlar om grundaren till crips and bloods.. interesting.

aja men det e vad som pågår hemma i möllan i väntan på vår lilla guldklimp=D


jag & C hemma hos carråå=)
jag vet jag ser helt slut ut! men så e den gravida sanningen!!



shulululu!!

juan kom förbi idag me sebba å tog med sig sin bärabara macbook och internet verka funka mycket bättre på hans dator än va den gör på min ... hmmm varför vet jag inte men men... säkert mitt kassa nätverkskort.. isåfall vill ja skaffa mig ett nytt.. lr nått.. vill bara kunna ha internet iaf.. skönt att kunna blogga och spana runt på nätet va som händer i omvärlden.. börja bli lite trött på BARA tv hela tiden att jag brukar sitta i köket och lyssna på radio... men dt e ju heller ingen hitt eftersom de spelas samma jävla musik hela tiden.. HATAR RIHANAS OCH T.I'S NYA FAKKING BAJTAR LÅT!!! uuush å bläää värdelöst säger jag bara... nr fan gick t.i och blev mes undrar jag ??

RSS 2.0